Hogy kell az írásvédett memóriakártyát nem írásvédetté tenni?
Figyelt kérdés
van egy memóriakártyám amit kamerába használta és megtelt.Ráírtam a gépre a dolgokat és most szeretném letörölni de nem engedi mert le van védve.2009. nov. 29. 20:54
1/13 anonim válasza:
Ha az oldalán van 1 kis pöcök, akkor azt kell odébb nyomni.
2/13 anonim válasza:
Hülyeséget ne írj már.
Az a pöcök nem arra van. nekem is elromlott a telomban a memo kari és nem tudom formázni mert azt irja irásvédett. Nem tudok vele mit kezdeni nem tudom hogy lehet megszüntetni az irásvédettséget. a telo meg lefagy tőle. a kis pöcök csak annyit ér mint a magnókazettán ért 10évvel ezelőtt. :)
3/13 anonim válasza:
ne mond már h hülyeség mikor arra van :DDD bazeg...:P
4/13 anonim válasza:
bazeg XDD
köszi egy órát szenvedtünk vele XDD
5/13 Pepszy válasza:
Nekem a memókari olvasó volt a ludas.
Na meg persze én.
Nem választottam le, (gondolom) és azt írta írásvédett. Aztán kezelő stb... és végül a leválasztásra nyomtam. Na utána lehetett rá másolni, törölni róla stb...
De a pecek is fontos, hova van húzva! :)
6/13 anonim válasza:
nemigaz.. én egy hónapot szenvedtem ezzel a hülyeséggel..xdd
7/13 zolikal válasza:
Mindig az olvasóban van az az érzékelő, ami érzékeli a kártya bekapcsolt vagy kikapcsolt műanyagalkatrészét. Ha nem tudjátok írni a memóriakártyát, olyankor nem a kártya a rossz, hanem az, ami kezeli.
8/13 Banee válasza:
nekem a pöcök elhúzása megoldotta a problémát köszi azoknak, akik ezt javasolták :D
9/13 Dkov06 válasza:
ÉN azt mondom hogy az nagyon igaz hogy azt a pöcköt kellet feltolni mert ha le van akkor van írás védelem alatt. normál esetben ha veszel egy fényképezőgépet meg egy olyan kártyát bele akkor meg kell nézni hogy fel van e tolva mert nem mindig úgy van de mondom mindig elellenőrizni kell valamelyik gépnél a kártyán lévő pöcök le van tolva és úgy nincs védelem alatt de amondó vagyok arra hogy mindig felkel tolni a pöcköt... Ha kérdése van valakinek akkor ezt jelezze nekem üzenetbe.
10/13 anonim válasza:
Nem hiszem el, 1 napja szenvedek mindennel, erre csak ennyi a hiba :D azért köszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!