Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nincs hang lejátszás...

Miért nincs hang lejátszás közben?

Figyelt kérdés
A problémám a következő lenne,van egy philips 46pfl5605 tipusú lcd televízióm külső hdd-ről szeretnék lejátszani mkv fájlt,viszi is szépen viszont nincs hang.ugyan úgy külsőröl de sima avi-nál van.néztem a beállításokat de nem találtam semmi használhatót,a tv-n a legújabb szoftver van.Mit tudnék ezzel kezdeni?
2014. jan. 5. 19:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajnos, ha a legújabb szoftver sem viszi, akkor nem tudsz mit csinálni. A legtöbb tv lejátsza az avi, divix fileokat gondd nélkül, viszont az mkv már túl nagy falat nekik. Ajánlom, hogy vegyél egy media boxot, vagy ha van laptopod, akkor hdmi kábellel kösd össze a tv-vel. :)
2014. jan. 5. 19:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Le lehet cserélni normális tvre.
2014. jan. 5. 19:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Valami hiba volt a mátrixban mert most már jó,ahoz képest hogy lassan 3éves tv gond nélkül viszi az 1080-as mkv-t is szóval nem tudom miért kellene lecserélnem... :)
2014. jan. 5. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!