Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hangfalépítés nulláról, azaz...

Molnálr Dániel kérdése:

Hangfalépítés nulláról, azaz egy üres hangládából? Többi lent!

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy van egy ládám, amit már kiürítettem teljesen, ugyanis az előtte benne lévő hangszórók megadták magukat. Ami van jelenleg:

Egy 52x31x20-as, 32,24 literes láda, előlap nélkül, értelemszerűen azt magam fogom leszabni a hangszórók méreteire, no de itt a baj..:

Egy ekkora ládába mekkora hangszórókat kell összeválogatni, úgy, hogy mély-, közép- és magas sugárzó is legyen benne? Illetve milyen hangváltót kell beleszerelni?

A célom, hogy ha lehet, "minimális" költségvetésből, szépen szóló, lehetőleg 300-350W zenei teljesítmény körüli hangfalat építsek!

Ami még fontos, ennek a hangfalnak a meghajtására egy 2x400W-os 4Ohm-os erősítőt használnék!

Válasz gyanánt ha lehet hozzáértő(k) hozzászólásait várnám! Előre is köszönöm

2014. jan. 5. 17:06
1 2
 11/12 plasztik@ä ***** válasza:

a 2. válaszóló vagy akinek nem teccik amit irtam ne nézzem rá!!!!

egyébként a szinusz vagy RMS be kell mérni a teljesítmény mert azt adja le az erősítő

2014. jan. 9. 22:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Te szegény, mindenfélét írtak neked! :-) Én amit nyugodt szívvel tudok ajánlani, hogy látogass el a hangszoro.net fórumára, ott segítenek neked. De miért ragaszkodsz a 3 utashoz? Egy jó kétutast sokkal egyszerűbb épííteni, mint egy szar háromutats.
2014. jan. 10. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!