Van olyan videókamera ami nem kazettára hanem lemezre vesz fel? Nem belső merev lemezre gondolok hanem kicsi cd-re vagy dvd-re?
Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 16:59
1/7 anonim válasza:
nekem ilyenem van, és tök jó:
2/7 A kérdező kommentje:
ezek jobbak vagy a merevlemezesek? mert ha merevlemezest veszek akkor azt majd úgyis csak videokazettára tudom átvenni nem? nincs dvd-írom. mert pl saturn honlapon már csak merevlemezest látni
2009. nov. 29. 17:13
3/7 anonim válasza:
A merevlemezesről is le tudod menteni digitális formában gépre és onnan ki tudod írni DVD-re.
4/7 anonim válasza:
szerintem a merevlemezes sokkal jobb...
5/7 anonim válasza:
Igen, persze hogy létezik. Nekünk Samsung van és imádom.De javaslom, hogy a gyári aksi mellé vegyél nagyobbat, mert a gyári hamar merül.
6/7 anonim válasza:
Persze, h van.Nekep special Panasonic van és meg vok vele elégedve... Üdv Zoly
7/7 A kérdező kommentje:
csak az a baj hogy már nem mindenhol lehet kapni:-(
2009. dec. 6. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!