Kindle rossz tördelés, és ékezetek kijavítása?
Figyelt kérdés
Internetről letöltött könyvek sajnos nagy része pdf formátumban van, amit a Send to Kindle app átkonvertál, de a tördelések, és főleg a betűk, ékezetek rosszak. Pl tudom helyett tüdőm, "i" betű helyett "l" betű. Hogyan tudnám ezt kiküszöbölni? Előre is köszönöm.#könyv #konvertálás #pdf #ékezet #kindle tördelés #rossz tördelés #kindle ékezetek #kindle kornvertálás #kindle pdf #kindle könyvek
2014. jan. 4. 13:59
1/2 anonim válasza:
Sajnos tapasztalatom szerint sehogy, legalábbis túl sok erőbefektetés nélkül. Azért már a nagyobb torrentoldalak is ügyelnek rá, hogy ne valami vacakul scannelt pdf legyen fent, szóval sok könyvet megtalálsz értelmes formátumban, ha nem is megfelelőben, azok már jobban konvertálhatóak (pl calibre segítségével), csak ügyelj a kódolásra. Neadjisten vedd meg rendes ebook formában, azzal nincs gond. :D
De ha valaki véletlen tud egy tökéletes megoldást, hallgatom én is. Azt hiszem az összes pdf konvertáló programmal játszottam már egy sort, de vagy nem csinálja meg végig, vagy már a próbaverzió sem működik, vagy az ékezeteket rontja el, na meg benne marad a formázások fele...
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2014. jan. 4. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!