Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen tabot alyánlotok? A...

MESI0202 kérdése:

Milyen tabot alyánlotok? A szülinapomra tabletet szeretnék csak nem tudom melyik a jo.

Figyelt kérdés
2014. jan. 4. 01:52
 1/7 lac1434 válasza:
100%
Egy a lényeg. Legyen rajta helyesírási szótár. De beszéld rá apádat, hogy vagy 200 ezer alatt ne is vegyetek.
2014. jan. 4. 03:44
 2/7 anonim válasza:

Szerintem az Ipad (Apple) a legjobb(?).

Nekem Sony van, több szempontból is csalódás. Először is a szüleimre sózták a már kifutóban lévő legrégebbi típust, mikor ők a legújabbat akarták megvenni. Ez mondjuk nem a Sony hibája, de szar na.

A gép: kamerája egy nulla, lakóterületen belül nem lehet vele képet csinálni, mert nem felismerhető, amit lefotóztál. Napfénynél, már elmegy, de fényévekkel szarabb, mint a mai technika lehetővé tenné. Sokszor akadozik lefagy, de egyébként, mint átlagos felhasználó elvagyok vele. A Sony nulla segítséget ad, csak vedd meg a gépet, de hogy mit csináljál vele, hogy tudod maximálisan kihasználni, azt rád bízzák, nincs segítség.

Kiegészítőket sem tudok venni hozzá, mert annyira régi szar-> miközben mindössze 1 éves a tabletem, röhej. Persze a honlapjukon fent vannak a kiegészítők, de az csak kamu, mert 10 Sony boltból sem tudták megrendelni! Sony honlap addig magyar nyelvű, amíg el kell valamit adni, mihelyt már olyanra keresnél rá, ami neked lenne segítség, úgy már átirányít külföldi oldalra.

Ja és a gépben van egy kártyatartó körömnyi kütyü, amit az első hónapban sikerült elhagynom, de kérdezem én, hogy lehetett így megtervezni? A Sony rajtam már nem gazdagszik tovább. Arról meg nem is beszélve, hogy ááá fölidegesítettem magam. Nem arról van szó, hogy most a kenyeremet vették el, sőt,még inkább költöttem volna rá, de nem lehet!!! Ilyen szart!

Szerintem Ipad-del jársz a legjobban, azt rengetegen használják.

2014. jan. 4. 03:53
 3/7 II.Dartheon ***** válasza:

RIP nyelvtan...

SZerintem egy helyesírási szótárat kérj tőle, majd aztán tabletet...

2014. jan. 4. 09:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha olcsóbb is jó, akkor 3G-s Samsung Galaxy Tab3. Két mag, két kamera, jó kép, minden szépen működik rajta. Mobilszolgáltatónál előfizetéses vagy feltöltőkártyás is van. Azért is jobb, mert a netre wifivel felmenni nem könnyű, nincs mindenhol elérhető hálózat.
2014. jan. 4. 12:43
 5/7 anonim ***** válasza:
2014. jan. 4. 12:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Myaudio, Prestigio, WayteQ, Overmax stb. kinai (argentin) gagyik, egyik se jó!
2014. jan. 4. 12:45
 7/7 A kérdező kommentje:
ok köszi tudom hogy szarul irtam de nem konnyü hajnalban irni.
2014. jan. 4. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!