Érdemes venni most xbox 360-at vagy a one teljesen kiszorítja?

Figyelt kérdés
2 év után nem lehet majd venni játékot?

2014. jan. 3. 12:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Érdemes, mert tegyük fel ha már 2 hónap múlva se lehet rá venni új játékot, akkor is van rá több száz játék. Xbox One-ra talán 5 év múlva lesz csak ennyi játék, és akkor maga a konzol is drága még, a játékok is drágábbak, meg nem is nagyon van rá játék.
2014. jan. 3. 12:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha még nincs xbox 360-ad sem akkor azt érdemesebb venni, mivel jóval olcsóbb, sok különbség meg nincs köztük, millió játék van rá, amiket ha végig akarnál játszani az nem 2 évig tartana ki hanem jóval tovább, és még új játékok is nagyon sokáig lesznek, nem csak 2 évig. Az xbox one szerintem semmiképp nem éri meg.
2014. jan. 3. 12:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem érdemes már venni. 2005-ben jelent meg az Xbox360, miért most akarsz venni? :\
2014. jan. 3. 12:23
 4/7 A kérdező kommentje:

Most próbáltam még csak ki és a kinect is nagyon tetszett.

Ha tegyük fel a mai naptól nem gyártanak új játékot rá,azért még lehet kapni a régi játékokat vagy csak addig amíg a készlet tart?

Köszi a válaszokat!

2014. jan. 3. 12:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Újonnan már úgyse lehet kapni a régi játékokat.

Használtan vagy digitálisan tudsz venni.

Vagy RGH-t csináltatsz és kész.

Ha érdekel rá játék akkor vedd meg. Halo, Gears of War, Forza, stb...

Én majd nyáron akarok PS3-at venni, van rá csomó játék ami érdekel.

2014. jan. 3. 12:56
 6/7 anonim ***** válasza:
2%
Akkor vedd meg majd szenvedj ha ennyire hülye vagy hülyék vagytok.! :'D Ez olyan mintha vennél egy régi gépet mert azon a sok régi játék elfut. Amúgy is kb. pár hónap és jönnek rá a játékok mind állat és nem hiszem hogy te ott szeretnéd sz opni a f a szt miközben mindenki már az újat nyomja. Aztán majd jössz sírni ide hogy mekkora barmok vagytok (ti) akik ajánlották neki hogy vegye meg a régit. Akkor vegyétek ti is meg a régit mert az újon csak "5 év múlva " lesz rá játék ember a fasságod már fáj. Szerintem inkább töröld magadat az egész oldalról és vegyél magadnak egy xfos 360 és játssz még vele 5 évig míg ki nem jönnek az xfos 1 re a játékok. Hogy élhetnetek ennyire buta emberek? Csak úgy megsúgom ha most veszel egy xfos 360 at egyrészt elég sz ar befektetés lenne vissza jönni az xfos 1 ára. Sőt a live is már sz ar. Ha meg annyira akarsz venni legalább ps3 at vegyél mert minden hónapban kiadnak 1 ingyenes MINŐSÉGŰ játékot sőt még ingyenes a net (live) is rajta. Igaz xfosra is van ingyenes játék havonta de a live árával simán vissza jön sőt az utolsó játék ott a gears of war 1 (általában indie fizetős játékok ingyenesk pár napra) volt :'D ez a különbség hogy az ms egy ki b aszott sutyerák kapzsi cég. AMúgy meg gondolkozz nekem van xfos 360on mikor ki jött akkor még jó volt ezért vettem azt (azóta 300x megbántam sőt pct vettem:'D) és megvan a gta5. Ha a játék nem fagy be 10x 5 perc alatt akkor egyszer se. A zenéket 10 percig tölti az xfos pendriveról (nem szar) Mondjam még? Ha lejár a liveod nem tudsz kommunikálni senkivel el leszel zárva mindentől. Még a f os internet explorert se fogod tudni rajta használni. Demót se tudsz letölteni vagyis régen így volt azóta nem tudom. Néha kapsz ajándékba pár napot live gyanánt. Amúgy meg az istenített xfosotok el kúrta a zsír új gtamat aznap. Csak beraktam és szét darálta :'D és teljesen megkímélt az állapota. AMúgy lehet énis xfos 1 fogok venni mert annyi a negatív tulajdonsága hogy már nincsen pozitív és leszek olyan hülye hogy nem ps 4 et. (nem vagyok sony fan pcm van :'D csak nem vagyok olyan hülye mind egyesek. )
2014. jan. 3. 13:31
 7/7 anonim válasza:

OFF:

ne szóld le a xboxot "xfos" névre mert nem az.Nekem pendriveról 10 mp alatt betölti a zenét és a gta 5 2 hónap alatt 1-szer se fagyott le.Ennyi erővel neked pcszarod van... Attól hogy neked nem tetszik másnak lehet hogy igen és nem kell leszólni érte.

2014. jan. 4. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!