Egy autóerősítőnek (ami a csomagtartóban foglal helyet), hogyan lehet valami féle hűtést csinálni? Lenne ötletetek?
lennie kell belső védelemnek túlmelegedés ellen.
ezeknek nem szokás külön hűtést adni,a tervezői tudták hogy milyen körülmények közt lesz használva.
ha nyáron annyira melegszik hogy sűrűn kikapcsol akkor nézed meg a hőelvezető pasztát.
ha nincs semmilyen probléma belül akkor meg az erősítő lesz gyenge és azért melegszik nagyon.
Mac Audio ZX 1000 Black Edition erősítő
és
macAudio STX 212BP mélyláda
ahhoz a ládához ezt az erőt szokták is párosítani,nem olyan gyenge hogy kevés legyen a ládának.
jó kis nyomó lehet a dupla BP,még nem hallottam sajna.
Sokat is gondolkoztam rajta, hogy milyen erősítőt meg mélyet vegyek ami össze is passzol.
Érdemes meghallgatni, én nagyon elégedett vagyok vele :)
erre felé nem nagyon van lehetőség ládákat próbálgatni.
nekem is duplaláda van csak nekem nem mac és nem bp hanem br viszont van mac audio nyomóm is bp ládás /mpx112bp/,tetszik is a hangja azért is gondoltam hogy a te ládádnak is elég jó lehet.
másik erősítőd szintén mac?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!