AndrewBoy43 kérdése:
Hogyan tudnám updatelni az chippelt Xbox360-omat?
Figyelt kérdés
Beraktam a meghajtóba egy eredeti lemezt, updatelni akar. Ahányszor csak elkezd updatelni, annyiszor hibaüzenetet ír. Próbáltam
USB-vel CD-vel, játéklemezzel. Szerintem az a baja, hogy nem hagyományos dashboardot használok, hanem Freestyle 3-mat. Nem tudjátok, mi lehet a gond?
2014. jan. 2. 15:01
1/2 anonim válasza:
Eredeti lemezről ne frissíts RGH-s xbox-ot, mert eltünik róla az RGH.
Itt olvass utánna a dash frissítésnek:
2/2 anonim válasza:
el nem tud tűnni róla, mert egy chipről beszélünk ami az alaplapra van forrasztva, nem szívódik fel, inkább a nandba tudsz mindent össze kesze-kuszálni :D minden esetre ne próbálgasd, ugyse fog menni, xellel kell updatelni, ahogy az az xmedia-s forumon is olvashatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!