Xbox 360 e 4gb olvastam róla hogy ez hamarabb elromlik mert jobban pörög ezt nem tudtam róla kinectel eggyüt vettem meg és igy olcsobra mentem? Többi lent.
Nem tudom, ki mondta ezt a hülyeséget. Egyetlen hátránya neki, hogy max. 2-3 játék telepítése kb. az összes helyet befoglalja majd. Így maximum azokkal tudsz játszani egyhuzamban, majd törölni kell, ha már nem játszol vele.
De lehet nagyobb HDD-t vásárolni bele külön tartozékként, ha kevés lesz.
Egy 4GB-os Xbox360 Slim-re semmilyen játékot nem nem tudsz feltelepíteni, (mivel 5-6-7GB egy játék) mert az 4GB a flash memória ami be van építve a gépbe.
Mivel nem lehet a játékokat HDD hiányában telepíteni, ezért hallod hogy egyfolytában dolgozik az olvasó.
Ha veszel egy HDD-t ( a 250GB ajánlom a DLC-k, játékok mentései, patch-ek /játék javítások/, demók, játékbemutatók, avatar cuccok, háttérképek stb...) szóval sok minden ráfér, és persze a játékok.
Utána ha felmásoltad a játékot akkor az elején pörgeti meg a lemezt kb 1percig utána átvált a HDD-re, és onnan játssza a game-t, így sokkal halkabb lesz a géped + az olvasó is tovább fogja bírni.
Kösz a kiigazítást, PS3 12 GB-vel összekevertem, de a többi stimmel.
Nem lesz baja, most mondtuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!