Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox 360 e 4gb olvastam róla...

Xbox 360 e 4gb olvastam róla hogy ez hamarabb elromlik mert jobban pörög ezt nem tudtam róla kinectel eggyüt vettem meg és igy olcsobra mentem? Többi lent.

Figyelt kérdés
De mostmár inkább jobb lenne ha több játékot tudnák rátelepiteni. Akkor is ugyanugy fog pörögni ha veszek hozzá 120,250,320, hdd-t vagy valahogy nem lehet 250-re csinálni?

2014. jan. 2. 11:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ki mondta ezt a hülyeséget. Egyetlen hátránya neki, hogy max. 2-3 játék telepítése kb. az összes helyet befoglalja majd. Így maximum azokkal tudsz játszani egyhuzamban, majd törölni kell, ha már nem játszol vele.

De lehet nagyobb HDD-t vásárolni bele külön tartozékként, ha kevés lesz.

2014. jan. 2. 12:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor ugyanaz teljesen? nem pörög jobban? Ugyan olyan gyorsaságú? csak annyi a hátránya hogy kevesebb játék fér rá?
2014. jan. 2. 12:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Egy 4GB-os Xbox360 Slim-re semmilyen játékot nem nem tudsz feltelepíteni, (mivel 5-6-7GB egy játék) mert az 4GB a flash memória ami be van építve a gépbe.

Mivel nem lehet a játékokat HDD hiányában telepíteni, ezért hallod hogy egyfolytában dolgozik az olvasó.

Ha veszel egy HDD-t ( a 250GB ajánlom a DLC-k, játékok mentései, patch-ek /játék javítások/, demók, játékbemutatók, avatar cuccok, háttérképek stb...) szóval sok minden ráfér, és persze a játékok.

Utána ha felmásoltad a játékot akkor az elején pörgeti meg a lemezt kb 1percig utána átvált a HDD-re, és onnan játssza a game-t, így sokkal halkabb lesz a géped + az olvasó is tovább fogja bírni.

2014. jan. 2. 12:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Kösz a kiigazítást, PS3 12 GB-vel összekevertem, de a többi stimmel.

Nem lesz baja, most mondtuk...

2014. jan. 2. 12:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja, és az 'együtt' az egy GY, az 'olcsóbb' meg két B és hosszú Ó.
2014. jan. 2. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!