Kedves 14-es... Miért kommentelsz, ha nincs xboxod? (Magyarul a kinézet miatt tetszik az egyik/másik).
Többiek: miért ne lenne fontos a hardver egy konzolnál?
Az egyik válaszoló írta, hogy a shadow of mordor nem megy jól a ps-3-on... Vajon miért? Mert a hardver gyengébb...
Ergó számít a hardver mert lehet, hogy az egyik géppel csak idén bírsz játszani (esetleg jövőre) utána nagyobb gépigényű játékok esetén (amit nem kifejezetten arra a konzolra gyártottak), akkor dobhatod is ki.
Én pl. amikor az Assassin's Creed Black flaggel játszottam xbox 360-on, akkor bizony-bizony egy esőben hajózva, és harcolva, sajnos be-beszaggatott... Na ennyit számít a hardver.
UTOLSÓ!
Melyiknek van jobb hardverje?
PS4 vagy Xbox One?
Én is a ps-4-re szavaznél hardver ügyileg.
De nézz róla teszteket, és meglátod melyik mit tud.
Egyébként az fps esések nem ritkák a játékoknál.
Egy gyengébb hardverrel rendelkező gépnek az fps esései elérhetik azt a kritikus határt, ahol már szaggat, ez általában 25 fps alatt van.
De ehhez tényleg sok mindennek kell történni. (Például tűz, eső, lövések, villámlás, mozgás, és egyéb effektek már okozhatnak nagy fps esést (fps drop-ot))
PS4 FPS Kontroller/Pad:
A 60 FPS-re meg ezekre csak annyit, hogy azt mondják az emberi szem nem képes különbséget tenni a két gép grafikája között vagy csak minimális eltérés van. Úgyhogy akkor ennyi erővel nyugodtan választhatja az ember a PS4-et mivel erősebb a hardvere is és a kinézete is sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!