Bobi123456 kérdése:

Adott egy iphone5 meg ket mini hangszoro ( nagyon eros, szep hangzasuak, egy mini lejatszobol vettem ki ) hogyan tudnam megcsinalni hogy ossze kossem az iphone-nal?

Figyelt kérdés
Probaltam csak ugy szimplan rakotni jack kabelel , de nagyon halkan halszik , hogyan tudnam ugy megcsinalni hogy hangos legyen??? Legyszi segitsetek nekem ?
2014. jan. 1. 19:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Építs hozzá erősítőt.
2014. jan. 1. 20:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt hogyan?
2014. jan. 1. 20:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak vicceltem. Lényeg, hogy a telefon által előállított jelerősség gyenge ahhoz, hogy közvetlenül meghajtsd a két hangszórót. Ehhez kéne erősítő, de annak építése nem feltétlenül egyszerű (mármint jó minőségben), no meg külső tápfeszültség is kellene a működtetéséhez. De ha érdekel a téma, a net tele van kapcsolásokkal, leírásokkal, mert elektronikával hobbiként foglalkozók számára kedves a témakör.
2014. jan. 1. 20:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Es en meg azt gondoltam hogy egy telefon akuval ezt megtudom oldani :))
2014. jan. 1. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!