Az érdekelne,mennyire hasonlít egy Game Boyra mivel nekem eddig az volt.Azt pl tudom hogy van hozzá ceruza,de lehet a hagyományos módon is irányítani?És esetleg véleményeket is írhattok,melyik játékot szeretitek hozzá.Ja,és töltővel működik vagy elemes?Köszi!
én néhány éve próbáltam ki egy ilyet, rokon gyerekek hoztak. nos hát gameboyom nem volt de ezt szerettem, bár csak mario volt hozzá meg ilyen minijátékok amit a ceruzával lehetett játszani. igen lehet a gombokkal is, mariot pl azzal kellett és jól kézreállóak volt a kiosztás emlékszem. ehez töltő volt, szerintem nincs elemes változat bár kitudja. nekem tetszettek azok a minijátékok is, szerintem nem rossz kis kütyü még most sem.
2009. nov. 28. 15:06
2/11 anonim válasza:
szar
2009. nov. 28. 15:15
3/11 anonim válasza:
Ha már kézikonzol akkor PSP
2009. nov. 28. 15:20
4/11 anonim válasza:
Volt már mindkettőm, és a psp jobban bejön.
Jobbak a játékok grafikái, de nem vagyok annyira "grafika-bu**", de még sorolhatnám.
NDS az szerintem kisgyerekeknek való.
2009. nov. 29. 23:53
5/11 anonim válasza:
PSP jó de megunod rajta a gémeket, egyszerűen a"nagy technika" hibája miatt kicsi a játékélmény!!!!!
2010. márc. 9. 17:17
6/11 anonim válasza:
17:17
Sajnos ez egy nagyon nagy hülyeség.
Nekem lassan 2 éve lesz meg a psp-m, és még ugyanúgy élvezem rajta a játékokat.
Lehet nem 1 játékkal kell játszani a 2 év alatt, hanem cserélgetni, és ez megoldja a problémát, mert ha 2 évig csak 1 játékkal játszok akkor tényleg kicsi a játékélmény.
NDS-en meg 1 hét után megunod az érintőképernyőt, és aztán már le sem szarod az egész élményt.
2010. márc. 9. 18:39
7/11 anonim válasza:
Nintendo DS-re voksolok? Miért? Szórakoztató játékok vannak rá, és az érintőképernyő több lehetőséggel kecsegtet, mint a PSP elcseszett analógja.
Hidd el, nekem mind a kettő volt, nem vagyok elfogult.
17:17esnek igaza van! Sokat akar a szarka. Mégis mit gondoltok, miért adnak el tripla annyi DS-t, mint PSP-t? Hmmm.
2010. aug. 3. 17:35
8/11 anonim válasza:
NDSem van és hónapokig tuokegy játékal játszani mert nem unom meg az érintő képernyő mellé ott a mikrofon is sőt már kamera is. Aki angolul nemtud az azért nem élvezi. Amugy psp-nél hol a grafika azon a 4collos kijelzőn? ha garfikára vágyik az ember az vegyen egy xbox360at mondjuk ak is inkább a wii.
2010. okt. 31. 13:36
9/11 zettya válasza:
Hát ami azt illeti a psp tényleg jobb, de csak akkor ha grafikára gyúrsz. Mert amúgy a ds a nyerő. egyik legjobb tulajdonsága, hogy Gameboy Advanced játékokat is futtathatsz rajta ALAPBÓL!
2010. dec. 28. 20:12
10/11 Encsi :) válasza:
Nekem most is nds -em van. Én nagyon szeretem . Igen lehet hagyományos módon is irányítani.Szerintem sokkal jobb mint a game boy. Én a marió játékokat nagyon szeretem hozzá, na meg a sims t :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!