Milyen a Nintendo DS?

Figyelt kérdés
Az érdekelne,mennyire hasonlít egy Game Boyra mivel nekem eddig az volt.Azt pl tudom hogy van hozzá ceruza,de lehet a hagyományos módon is irányítani?És esetleg véleményeket is írhattok,melyik játékot szeretitek hozzá.Ja,és töltővel működik vagy elemes?Köszi!
2009. nov. 28. 14:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
én néhány éve próbáltam ki egy ilyet, rokon gyerekek hoztak. nos hát gameboyom nem volt de ezt szerettem, bár csak mario volt hozzá meg ilyen minijátékok amit a ceruzával lehetett játszani. igen lehet a gombokkal is, mariot pl azzal kellett és jól kézreállóak volt a kiosztás emlékszem. ehez töltő volt, szerintem nincs elemes változat bár kitudja. nekem tetszettek azok a minijátékok is, szerintem nem rossz kis kütyü még most sem.
2009. nov. 28. 15:06
 2/11 anonim válasza:
szar
2009. nov. 28. 15:15
 3/11 anonim ***** válasza:
44%
Ha már kézikonzol akkor PSP
2009. nov. 28. 15:20
 4/11 anonim ***** válasza:

Volt már mindkettőm, és a psp jobban bejön.

Jobbak a játékok grafikái, de nem vagyok annyira "grafika-bu**", de még sorolhatnám.

NDS az szerintem kisgyerekeknek való.

2009. nov. 29. 23:53
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
PSP jó de megunod rajta a gémeket, egyszerűen a"nagy technika" hibája miatt kicsi a játékélmény!!!!!
2010. márc. 9. 17:17
 6/11 anonim ***** válasza:

17:17

Sajnos ez egy nagyon nagy hülyeség.

Nekem lassan 2 éve lesz meg a psp-m, és még ugyanúgy élvezem rajta a játékokat.

Lehet nem 1 játékkal kell játszani a 2 év alatt, hanem cserélgetni, és ez megoldja a problémát, mert ha 2 évig csak 1 játékkal játszok akkor tényleg kicsi a játékélmény.

NDS-en meg 1 hét után megunod az érintőképernyőt, és aztán már le sem szarod az egész élményt.

2010. márc. 9. 18:39
 7/11 anonim válasza:

Nintendo DS-re voksolok? Miért? Szórakoztató játékok vannak rá, és az érintőképernyő több lehetőséggel kecsegtet, mint a PSP elcseszett analógja.

Hidd el, nekem mind a kettő volt, nem vagyok elfogult.

17:17esnek igaza van! Sokat akar a szarka. Mégis mit gondoltok, miért adnak el tripla annyi DS-t, mint PSP-t? Hmmm.

2010. aug. 3. 17:35
 8/11 anonim ***** válasza:
NDSem van és hónapokig tuokegy játékal játszani mert nem unom meg az érintő képernyő mellé ott a mikrofon is sőt már kamera is. Aki angolul nemtud az azért nem élvezi. Amugy psp-nél hol a grafika azon a 4collos kijelzőn? ha garfikára vágyik az ember az vegyen egy xbox360at mondjuk ak is inkább a wii.
2010. okt. 31. 13:36
 9/11 zettya válasza:
Hát ami azt illeti a psp tényleg jobb, de csak akkor ha grafikára gyúrsz. Mert amúgy a ds a nyerő. egyik legjobb tulajdonsága, hogy Gameboy Advanced játékokat is futtathatsz rajta ALAPBÓL!
2010. dec. 28. 20:12
 10/11 Encsi :) válasza:
Nekem most is nds -em van. Én nagyon szeretem . Igen lehet hagyományos módon is irányítani.Szerintem sokkal jobb mint a game boy. Én a marió játékokat nagyon szeretem hozzá, na meg a sims t :P
2011. ápr. 27. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!