RGH-s Xbox 360-nál ki lehet lépni a Freestyle 3-ból?
Figyelt kérdés
Szóval ma lett RGH-zva a gépem, és autómatikusan freestyle 3-ba lép be. Azt tudom, hogy vissza lehet, tehát home gomb, utána pedig Y, csak ha ezt megteszem, vissza fogok tudni lépni A freestyle-ba? illetve attól ha újraindítom megint freestyle-ba fog belépni alapból?
előre is köszönöm
(kezdő vagyok, nagyon kezdő)
2013. dec. 30. 21:18
1/3 anonim válasza:
helló.
én úgy szoktam hogy home gomb majd oldalra viszem teljesen ott a system rálépek és behozza a beállításokat és kész ott is vagy. :) vissza meg home gomb asszem A és fel majd A :)
remélem tudtam segíteni.
Amúgy meg Boldog Új Évet :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, már megoldottam máshogy, de ezt is kipróbálom holnap :) Neked is boldog új évet!
2014. jan. 1. 01:06
3/3 anonim válasza:
bocsi régi poszt de hogy oldottad meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!