A cod ghostot vagy a battlefield 4-et éri meg jobban megvenni ps4-re?
Figyelt kérdés
és igaz, hogy a cod sokkal rondánn grafikailag, mint a bf4?#játék #Call of Duty #Sony #PlayStation #Activision #PlayStation 4 #Battlefield 4 #Call of Duty: Ghosts
2013. dec. 30. 16:57
1/10 anonim válasza:
Ez attól függ te melyiket szereted jobban:ha a játéknak a története jó, vagy a multiplayere jó.De én a battlefield 4-et ajánlom.Én megvettem ps3-ra és nagyon tetszik.De ps4-re mégjobb.Én a battlefield 4-et ajánlom.(A single is jó a bf4-ben)
2/10 A kérdező kommentje:
se coddal se battlefielddel nem játszottam még. csak crysisok, bioshockok, killzone-ok
2014. jan. 1. 22:30
4/10 anonim válasza:
Bf 4 előnye: asszem csak multin de van LEVOLUTION vagy r-el nem tom hogy kb minden rombolható jó single emblémákat lehet gyártani járműre fegyóra (nem tom lehet csak pc-n lehet) naon szép graf stb
cod ghost: nem szép grafika a korhoz single s**r multi sztem s**r És a legnagyobb dolog KUTYA aminek mozog a szőre asszem ennyi előny
5/10 anonim válasza:
Levolution előnye pl minden mappon van egy megváltoztatja a játékot pl eggyiken egy gát majd leszakad asszem ha szét lövik és el lepi a pályát a víz vagy másikon D elenörzőpontot elfoglalják egy vonat elindul vagy nem tom mi stb stb...
6/10 anonim válasza:
A BF4 egy kalap szar ... Története nincs unalmas játék menet . A kidolgozás nagyon szép grafika de unalmas csak mész lősz codba van egy játékmenet élvezetes mindig más-más űrbe , csatába stb sokkal jobb és még alien mod is van
7/10 anonim válasza:
Igazából a bf sosem volt a single jó bár nekem tetszik a bf 3-4 bc 2 de a multija a legjobb a bf-nek és a cod-ot is szerettem eddig de ezzel a ghost-al elcseszték se single se multi nem olyan nagy durranás.
8/10 anonim válasza:
A bf egy fos, cod-ot vegyél! Nekem higyj. A bf fosdarab. Cod-ba csapatot is csinálhatsz és más ember csapatával megküzdhet az általad tervezett emberke. CoD-ot!
9/10 anonim válasza:
Egy cod fan ezt is fogja írni de el kellene fogadni hogy a ghost-ot télleg elcsesztik
10/10 Davenx válasza:
szerintem bf4-et vegyél !
Mert a ghosttal játszol megfogod unni magad.Ha nincsenek meg a DLC hozzá.Bf4 ben ha nincs meg a DLC még ugy is jó a hangulat és sokkal normálisabbak az emberek is mint a ghostban.Én a bf4et ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!