Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Most néztem a neten Ps3-ra...

Szidiusz kérdése:

Most néztem a neten Ps3-ra kontrollereket és nem tudom hogy ez a kontroller amit találtam jó-e?

Figyelt kérdés

a linkje itt van:

[link]

2013. dec. 30. 10:55
 1/6 anonim ***** válasza:
2013. dec. 30. 10:59
 2/6 A kérdező kommentje:
de nem selejtes vagy ilyesmi ugye?
2013. dec. 30. 10:59
 3/6 JulesM111 ***** válasza:
Egy rendes, eredeti PS3 Dualshock 3-as joy 16 ezer forint, ez csak 9, szerinted?
2013. dec. 30. 12:18
 4/6 anonim ***** válasza:

16 ezer forint? Hol élsz te?

[link]

[link]

És még linkelhetnék ezer helyet, 12 felett nem nagyon van.

És mindenképp megéri azt a +3 ezer forintot az eredeti. Az ilyen utángyártott joystickok mindig szarok, de még van pár normálisabb, de az márkás, és gyakran még drágább az eredeti Sony-snál egy, egy ilyen 9 ezres (ami Media Markt-ba 9 ezer, tehát máshol 5 körül van) "ISY" joystick-ot inkább felejtsd el.

2013. dec. 30. 12:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindenképpen ajánlom hogy a 12ezrest vedd meg mert amit linkeltél azt csak vezetékkel használhatod...
2013. dec. 30. 16:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Eredeti a legjobb.

Lehet drágább de hidd el a többi nincs olyan jó.(Személyes tapasztalat)

Sőt némelyik játék nem akar működni után gyártott kontrollerrel.

2013. dec. 31. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!