XBOX360 FSD3 System link nem kapcsólódik, mi lehet a gond?
Van egy rgh-s FSD3-as gépem.Összeköttettem a routerrel minden jó, van ip tudok borítót cserélni, de nem tudom használni a system linket.mikor rámegyek a Plugin Settings<F3Plugin ott enable link,enable upnp for port mapping,de mikor rámegyek a test-re:
UPNP Status: UPNP Enable Router Not Found
Data Port Status: Port: 3071 TCP:Fail UDP: Fail
Broadcast Port Status: Port: 3072 TCP: Fail UDP: Fail
DevLink Disabled: Pass: DevLink Is Disabled
Ping Patch Enabled: Fail: No Ping Patch
Már néztem TheSentinel videóit is de semmit sem segített...
-lépj be a router konfig menübe
-bal oldalon lesz olyan menü, hogy forwarding
-azon belül UPnP
-ott ellenőrizd hogy engedélyezve van-e az UPnP
A probléma az, hogy az xbox-od nem tud kommunikálni a system link-es szerverekkel, mert a routered nem engedi tovább a kapcsolatot.
Ezt a kapcsolatot a 3071-es és 3072-es port megnyitásával teheted működőképessé. Ezt az UPNP-képes routerek automatikusan meg tudják tenni, azonban ilyen funkció a te routeredben nincs, vagy nincs bekapcsolva.
Tehát két dolgot tehetsz:
1.) Bekapcsolod az UPNP funkciót a routereden, ha erre van lehetőség
2.) Megnyitod a 3071-es és a 3072-es portot a routeren az xbox 360 belső ip címére (bal alsó sarokban az fsd szokta írni).
Mindkettő dolgot a routeren belül állíthatod be, általában ezt úgy teheted meg, hogy a böngésződbe beírod a következő címet:
[link] vagy [link] (nem tudom melyik jó, lehet egyik sem)
Azonban, ha a router mellett még van egy modemed is, előfordulhat, hogy ennyit nem elég megtenni, mert a modem sem engedi tovább a kapcsolatot. Ilyenkor a modemen belül is meg kell tenni a már leírt lépéseket.
Tudom, elég kínaiul hangzik ez az egész, de sajnos nem találtam egyszerűbb módot az elmagyarázásra.
Mindenesetre remélem, hogy tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!