Amikor bekapcsolom a tévét akkor sípol. Ezt csak én hallom senki más, de még tőle vagy 10 méterre is csak akkor gyengébb. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Másoknál is volt Pl.:amikor voltam nyaralni és bekapcsoltam a tévét.Ha nem figyelek rá akkor észre se veszem de ezt már kisebb koromban is hallottam csak nem foglalkoztam vele és nem vettem észre...Lehet hogy érzékenyebb vagyok a magasabb frekvenciákra?2013. dec. 29. 17:02
11/12 dirtboy válasza:
ha van facebookod keress rá a zeitgeist hungary oldara,tele van velük,nem az sokszor igazuk van de néha hajmeresztő hogy miket képzelnek be.
12/12 anonim válasza:
Én is hallom még a régi tévéket, pl utcáról tudom, h megy a szomszéd tvje ha bemelegszik, ha nem. Még kiskoromban fedeztem fel, hogy hallom. Szüleim akkor már nem hallották, de érdekes ha más egy korú gyerekeket kérdeztem, h hallják e, hülyének néztek. :D Már lassan 30 leszek és még mindig hallom. Nem függ attól, h bemelegszik e a TV, aztán is hallom. Képcsöves (CRT) tévéknél hallom ezt, az újaknál nem vettem észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!