Muszály RGHzni az Xbox 360 konzolomat?
Xboxom modellje: Xbox 360 E Model
Most kaptam Xbox-ot, és még nem nagyon értek hozzá. Tesóm mondta, hogy létezik egy RGH nevű feloldás, ami lehetővé teszi, hogy pendrive-ról játszhassunk a játékunkkal. Kérdésem az, ha most nem RGH-zom ki az xboxot, az nélkül semmilyen játék se megy el? Vagy valahogy meglehetne oldani RGH nélkül? Azért kérdezem, mert gondoltam vásárlok egy játékot az xboxra, ezért felmentem az xbox weblapjára, és keresgéltem a játékkínálatok között. A Grand Theft Auto V-t akartam megvenni, mikor megláttam ezt:
A Grand Theft Auto V futtatásának feltétele egy egyszeri, kötelező telepítés. A kezdeti telepítéshez Xbox 360 merevlemezre vagy egy 16 GB méretű külső USB flash meghajtóra lesz szükség legalább 8 GB szabad hellyel. USB flash meghajtó használata esetén a meghajtónak legalább USB 2.0 verziójúnak kell lennie 15 MB/s olvasási sebességgel, továbbá Xbox 360 konzolon való használatra kell formázni. Az optimális teljesítmény érdekében javasoljuk az új USB flash meghajtó használatát.
De ez gondolom hülyeség, mert csak a játék telepítéséről van szó. Akkor valahogyan varázsolhatok ingyen játékot az xboxomra?
Nem értelek. Ha rakatsz bele jtag-ot vagy rgh-t tudod futtani a warez játékokat. Vinyó mindenképpen kell majd bele, anélkül nem fog menni Freestyledash (ez a módosított dashboard)
Ha eredetit akarsz venni, akkor elég egy mobilvinyó vagy nagyobb pendrive és arra fel tudja telepíteni a GTA-t
És ha nem akarom az xboxomat RGH-ztatni,akkor hogy tudom növelni a tárhelyet?
Pl egy pendrive-al?
Mondjuk a gta v esetégben? RGH nélkül hogy lehet megoldani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!