Házimozihoz mélyláda?

Figyelt kérdés
Mi lenne a házimozival ha erősítő nélkül hozzá lenne kötve egy 1000wattos mélyládát?
2013. dec. 27. 19:02
 1/7 anonim ***** válasza:
semmi.. meg se nyikkanna.. az erősítés előtt gyengeáramú a jel
2013. dec. 27. 19:05
 2/7 dirtboy ***** válasza:

nincs olyan hogy 1000wattos mélyláda,a mélyláda nem ad ki magából semennyi wattot.

a mélyládának az as terhelhetősége,gondolom a maximuma 1000watt. az annyit jelent hogy ha jól tudom 1másodpercig sinus jellel, 1khzen még ép hogy nem melegszik.

tehát pár másodpercre elviseli anélkül hogy kipurcanna.

az rms teljesítmény pedig hogy tartósan bírja,itt nem károsodik,tisztán tud szólni nem koppan le a tekercs sem stb.

egy hangszóró nem csak az rms és a maximum teljesítmény közt ad hangot,ad az hangot akkor is ha 2W al hajtod hisz az érzékenységüket 1 wattal mérik.

ha rá raksz egy passzív ládát /persze az ohmok stimmeljenek/ akkor az meg fog szólalni.

hogy hogy fog szólni majd kiderül.

2013. dec. 27. 19:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Én azért egy több 100 ohmos terhelésre tervezett alacsony szintű kimenetet nem terhelnék le egy 2-8 ohmos hangszóróval...
2013. dec. 28. 12:25
 4/7 dirtboy ***** válasza:

ma 12:25

te miről beszélsz?

gyárilag is 3-6ohmos nyomók vannak a házimozikon.

ha berak egy pl 4ohmosat akkor az égvilágon semmi probléma nem származik belőle,én szoktam erős házimozin tesztelni,bejáratni mélynyomókat.

most egy mac audio mpx112 bp van rajta előtte dld 500asokat járattam be vele.

2013. dec. 28. 12:32
 5/7 anonim ***** válasza:

"Mi lenne a házimozival ha ERŐSÍTŐ NÉKÜL" (!!!) "hozzá lenne kötve egy 1000wattos mélyládát?"

Állj le a tesztóval, és olvass te őrült.

2013. dec. 28. 12:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Az utóbbit vedd bóknak. :D
2013. dec. 28. 12:59
 7/7 dirtboy ***** válasza:

a házimoziban benne van az erősítő,le sem tudja állítani.

szerintem ő külső erősítőre gondolt

2013. dec. 28. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!