Mit kell tudnom az Xbox 360-ról kezdőként?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy konzolt és egy Xbox 360 Slim 4gb mellett döntöttem,viszont nem igazán értek hozzá.Mire lehet felhasználni azt a 4gb-ot?Nem túl kevés?Ha megvettem,kell még hozzá venni valamit,hogy használni tudjam?Ha letöltök játékot hozzá,azt hogyan tudom a konzolon játszani?Előre is köszönöm! :)2013. dec. 26. 17:12
11/12 anonim válasza:
több oldal is van.beirod google-be hogy:xbox 360 hdd ennyi a google a barátod.jah és ha irott játékokkal akarsz játszani akkor régebbi boxot vegyél mert a slimet nem tudod flashelni .ajánlomezt az oldalt.:Xboxklub.hu
12/12 anonim válasza:
szia!
55E a sima alapgép, én innen rendeltem meg szombaton ezt, hétfőn feldolgozták, leadták a futárnak és jött az sms, hogy csütörtökön itt van, mert 1.-je munkaszünetinap.
végig néztem minden konzol üzlet webshopját, a halo4+tomb raideres verziót néztem ki, de mikor rá találtam erre, rögtön erre esett a választás, mindenképp meg szerettem volna venni hozzá a forza 4-et így tökéletes választás, gta 5 pedig hétvégén lesz meg :)
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!