Valaki oszlop hangfal terveket leírni vagy linkelni? Minimum 250watos rendszer lenne
250 watt?
Mihez kell, mire használnád? Szobában egy 80 decibel érzékeny hangfal negyed kilowattal lökve egész nagyot szól, de kintre kevés. Egy 110 decibel érzékeny hangfal annyit szól 1 wattal mint az előbbi ezer wattal. Szobába 250 wattal elviselhetetlen, fölösleges, de kint megállja a helyét.
igen. nagy zene hallgató vagyok és bulikat is szoktam csinálni
tehát kell nekem ez az erő :)
Először hangszórót kéne választani, és ahhoz megtervezni a ládát nem?
Válassz hangszórót. Én a helyedben valami nagy membrán felületű gumi peremes hifi hangszórót vennék. 10-12 colos, esetleg 15 colos bassrefi, hozzá egy 13-16 centis közép, meg egy "bivaly" dóm vagy egy ring magas.
Milyen árkategóriában gondolkozol?
Erősítő van már hozzá?
Ha nincs, milyet tervezel vásárolni?
a napokban szereztem 1pár SHARP CP-7700 MK2 típusú ládát.
mindegyiknek kikel cserélnem az előlapját mert az előző tulajdonosa szétfúrtkodta őket.
max 30-35ezret szánok a hangszórókra
most egy kenwood stereo integrated amplifier KA-57 típusú erősítőm van.
de majd idővel be akarok szerezni egy auna tube 65 elektroncsöves erősítőt.
várom ötleteid
Igazából az lenne a legjobb hogy ha gyárit tudnál beszerezni.
Elég sok utas láda, ha ne a gyári szórókat rakod bele, hangváltót is tervezni majd építeni kell hozzá.
Elég karcsú a 30-35 ezer, de én h2000 hangszórót, vagy monacor hangszórót tennék bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!