Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » T-home os nethez jár modem/rou...

Bariii kérdése:

T-home os nethez jár modem/router?

Figyelt kérdés
Sziasztok az a problémám, hogy úgy tudtam h t-home os nethez jár modem, de mikor "megjött" a net(Telefon-Internet egyben, TV nem) nem küldték.. Felhívtam őket h mivan már, és azt mondták hogy probléma történt, de küldi, maximum 2 hét. Eltelt 1 hónap, bementem T-home-ba, elmondtam nekik ezt, és azt mondták h ehhez a csomaghoz nem jár modem... Azért akarnám, mert a netem, amint eléri a maximális sávszéllességet fogja magát és elmegy. Azt írták, hogy ez a modem hibája. Ezek szerint akkor vehetek 1-et...

2013. dec. 25. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Modemet szerintem minden szolgáltató ad.

A routert neked kell megvenned.

2013. dec. 25. 21:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát de t-homenál már egybe vana kettő. Csak egyet adnak és abba van a modem és a router is egyben... De én modemet sem kaptam..
2013. dec. 25. 22:02
 3/6 JulesM111 ***** válasza:

Ez valami szereld magad akció lenne? ;)

Egyszerű: nincs modemed, neted nem jön megfelelően, azt igérték kapsz modemet=> ügyfélszolgálat felhív, panasz elmond, külön kiemelve, hogy az ügyfélszolgálat tájékoztatott a modem érkezéséről, majd ultimátum, hogy egy hét mulva befejezitek egymàssal az üzleti kapcsolatot.

2013. dec. 26. 03:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Öcsém te aztán határozottan nyomod :D
2013. dec. 29. 11:48
 5/6 anonim ***** válasza:
40%

A T-Home és más szolgáltatóknál is általában, sima egyszerű mezei modemet szoktak adni. Ami csak modem! A T-Home csak akkor jár modem ha a következők teljesülnek. 1., Új internet előfizető legyél. 2., Az adott címen, ahová megrendelted az internetet. A megrendelés pillanatát megelőző minimum 3 hónapban az adott létesítési címen nem volt internet előfizetés. Ha adnak akkor, [link] pont ilyen tudású modemet adnak!

Amiről te írtál, "Hát de t-homenál már egybe vana kettő." az ez a típusú készülék: [link] ez pedig egy digitális elosztó. Ilyet csak 2 estben kapsz: 1., Ha IPTV-t rendelsz, 2., Interaktív SAT TV (IPTV és műholdas TV keveréke.), vagy 3., ASDL+2 vonalon rendelsz digitális (Voip) telefont.

2014. jan. 14. 16:15
 6/6 P.O.C. ***** válasza:
Jocomano77 nevű felhasználó nagyon korrekten összefoglalta. :) Ha nem sikerül kiharcolni a T-től, akkor kéztől is tudsz venni pár ezerért modemet. [link]
2014. jan. 14. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!