Valaki segítene Windows 8-os hibaüzenet megoldásában?
Laptopomon win8 operációs rendszer van. Már egy hete használom minden probléma nélkül, és ma ezt írta ki:
Your pc needs to be repaired
The required boot configuration data file is missing some required information.
File: \BCD
Error code: 0xc0000034
Mitől lehet ez az egész egyáltalán? Esetleg várom a kérdéseket, ami segíti a probléma megoldását.
Köszönöm!
Nem tud bootolni, fontos fájlok hiányoznak. Talán, Windows boot fájlokat is hiányzik, amelyek fontosak a csomagtartó a számítógép.
Próbáljuk automatikus javítás a Windows 8 a számítógépen, és ellenőrizze, hogy megoldja a problémát.
Lehet, hogy kövesse a módszerek:
1. módszer : rendszer indítása Recovery Environment Windows 8 telepítési adathordozót.
Kérjük, kövesse az alábbi lépéseket. Helyezze be a Windows 8 telepítő DVD-t a DVD-ROM és indítsa újra a számítógépet. a) Miután a számítógép boot a Windows 8 DVD- vagy System Repair Disc, egy fekete képernyő jelenik meg, szürke text " Nyomja meg bármelyik gombot boot CD-ről vagy DVD ". Nyomja meg bármelyik billentyűt. b ) Válassza ki a megfelelő időt és billentyűzet típusát. c) Kattintson a Számítógép javítása a bal alsó sarokban. d) Select elhárítása a Válasszon egy opciót képernyőn. e) Kattintson a Speciális beállítások a T roubleshoot képernyőn. f) Kattintson az Automatikus Repair Advanced Options képernyőn. g ) Ezután válassza ki az operációs rendszer, kattintson a gombra. h) Windows 8 fog keresni a problémák merevlemez (ek), és ellenőrizze, hogy az összes szükséges fájlt ép.
2. módszer: Ha az automatikus javítás nem segít javítani az indító fájlokat, akkor próbálja megjavítani őket a következő parancsokat Command Prompt alatt Advance opciók.
Nézze meg a lépéseket:
a) Miután a számítógép boot a Windows 8 DVD- vagy System Repair Disc, egy fekete képernyő jelenik meg, szürke text " Nyomja meg bármelyik gombot boot CD-ről vagy DVD ". Nyomja meg bármelyik billentyűt. b ) Válassza ki a megfelelő időt és billentyűzet típusát. c) Kattintson a Számítógép javítása a bal alsó sarokban. d ) Válassza elhárítása a Válasszon egy opciót képernyőn. e ) Kattintson a Speciális beállítások a T roubleshoot képernyőn.
f) Kattints a parancssorban .
g ) Típus ezeket a következő parancsokat és megüt belép minden sor után a következő parancsot:
Bootrec / fixmbr
Bootrec / fixboot
Bootrec / scanos
Bootrec / RebuildBcd
Chrome-val én is le tudom fordítani, azért köszi. Meg amúgy is megértem többé-kevésbé.
Össze tudnád foglalni esetleg érthetőbben? Vagy valaki más?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!