Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Vettem egy beats solo hd-t,...

Vettem egy beats solo hd-t, valami nem stimmel?

Figyelt kérdés
45 ezer forintert vettem kek, nem hamisitvany jotallasit lapokat mindent adtak hozza.. Telefonommal nem tudom hallgatni mert nem lehet teljesen bedugni a csatlakozot, mert akkor pocsek a hangja, ha egy kicsit kihuzom akkor nagyon jo hallgatni, de akkor meg sokszor kicsuszik... Tegnap kaptam hozza ipod shufflet gondoltam azzal jo lesz de tevedtem, ott se lehet teljesen bedugni.. Van valakinek hasonlo problemaja??

2013. dec. 25. 14:29
 1/4 Raktarosjoe válasza:

Itt a videóban összevetik a hamisítványt az eredetivel. Csak azért írom, mert ha nem hivatalos boltban vetted könnyen lehet, hogy a jótállási papírt is hamisítják. Nekem is akart eladni egy pali 25ér beats fülest, amikor az AKG-ket nézegettem a mediaba.

http://www.youtube.com/watch?v=wnkzZTDopEk

Érintkezési probléma lesz szerintem, az meg az eredetire nem jellemző. :/ De ha 100% hogy eredti, akkor jótállásban úgyis cserélik.

2013. dec. 25. 14:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha egy kicsit kihúzod, akkor persze hogy jó hallgatni, mert a jobb és bal oldal sorbakötődik ellenfázisban, ami egy fura, de kellemes hát... nem írnék térélményt, de kellemes érzetű, de monó hangzást biztosít.

Teljesen bedugva, na az rendes hangja a híres Beatsodnak.

Próbáld meg bármilyen más fülessel, ugyanez a jelenség megvan.

2013. dec. 25. 14:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Rendes boltba vettem mindenfele lapot adtak hozza ugyhogy csak nem hamis, de az jo szar ha ilyen a beats alap hangja ha teljesen bevan dugva ha kijebb huzom brutal jol szol.. A shuffle fejhallgatoja teljesen jo ha total bevan dugva akkor is, szal nem ertem.. A legolcsobb fulhallgatoimmal nincs ilyen gond..
2013. dec. 25. 15:11
 4/4 A kérdező kommentje:
De az lesz h visszaviszem
2013. dec. 25. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!