Raffinito kérdése:

Xbox 360 Vagy tablet?

Figyelt kérdés
Üdv. karácsony, szülinapi pénzemből beszeretnék fektetni valamilyen elektronikai eszközbe. Az xbox on gondolkodztam, hogy megveszem és megveszem rá mgé a gta V és azon játszok. aztán elgondolkodtam a tableteken, A sony xperia Z tablet nagyon tetszik. 250 GBs xbox fifa 14 el 60000 huf + gta 5 75000 huf öszesen. sony tablet 13000 forint, majdnem a duplájja, de azt szerintem jobban megéri, xboxot nem lehet hordozni, van egy testvérem aki idősebb valszeg mindgi azon játszana... segitség :DDD vagy milyen tabltbe érdemes belefektetni ? ami tényleg egy prémium kategória... sony tablet vizálló,porálló gyors, ngy, szép, tökéletes a többi tabokhoz képest... szerintem :) előrre is köszi a választ :D

#tablet #Xbox 360 #eszköz #sony xperia z tablet
2013. dec. 24. 11:37
 1/6 anonim válasza:
Ez kb. olyan, hogy most WC papírt, vagy egy pohár gyümölcslevet kérsz..
2013. dec. 24. 11:47
 2/6 anonim ***** válasza:

A SAJÁT véleményem, ha konzol inkább Playstation 3 vagy 4!

Ha tablet iPad (iPad2-iPad Air) ahogy engedi a pénztárcád!!!

De én egy next-gen konzolt vennék, ha van egy közép kategóriás géped!

2013. dec. 24. 11:53
 3/6 anonim válasza:

Ha tabletet akarsz akkor samsung galaxy tab 3 10.1

De szerintem is jobban jársz egy konzollal inkább ps 3-4

2013. dec. 24. 12:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Már bocs de a tab 3 egy nagy adag túlarazott műanyag szar, köze nincs a prémium kategóriákhoz. Szerintem vegyél ipad air-t ha tabletet választasz, azzal jópar évig nem lesz gond. Van rá san andreas, nova 3, modern combat, elleszel vele.
2013. dec. 24. 12:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Első! A gyümölcsléhez, ha rostos, mindenképp kell a WC papír is. :D

Kérdező! Mi a garancia arra, hogy a tesód nem fog a tableteden lógni, ha azt veszel? Igen, a sony tablet vízálló, porálló, s kell neked, hogy az legyen? Viszed majd túrázni, terepre stb...? Ha ennyi pénzt kiadsz tabletre, én is inkább ipad-et választanék...

2013. dec. 25. 09:09
 6/6 szkubi duu válasza:

énis az xperia z tabonés az air-en gondolkodok már egy ideje.

googléba ha beirod hog 2014 top 10 tablet az air az első.

és megkapod 126 ezerér

2014. jan. 3. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!