Nexus 7 tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Nagyon sok jót olvastam róla kiváncsi vagyok azok véleményére akik megvették2013. dec. 22. 16:39
1/3 anonim válasza:
A 2012-es és a 2013-as is a legjobb az árkategóriájában.
2013-as sokkal jobb, mint a 2012-es, de igazából a 2012-essel sincs nagyon probléma, ha olcsón akarod megúszni, akkor elég az is.
Semmi rosszat nem tudok mondani egyikről sem, persze nem azt mondom, hogy tökéletesek lennének, de tényleg két nagyon korrekt tabletről van szó.
2/3 anonim válasza:
2012-es jó, mostanra árban is teljesen reális.
2013-as gondolom erősebb, de több problémáról is hallottam már vele kapcsolatban, úgyhogy nem kaparom érte a falat. Meg egyelőre azért elég drága is, persze az újdonságnak ára van. Cserébe viszont még egy jó ideig biztos támogatott lesz.
Hardverben erős, az android módosításoktól mentes, elég jól testre szabható.
3/3 anonim válasza:
szia nekem van egy nexus 7 2013 as verzióm és NAGYON jó egyszerű gyors pont jó a mérete is nekem 32 gb os van ! olcsó jó de csak sajnos előlapi kamerája van ha van rá pénzed (nem arra gondolok hogy csoró vagy) akkor vedd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!