Milyen sztereó erősítőt vegyek minőségi zenehallgatáshoz? Olyan erősítőt keresek ami hangban a legjobbak közé tartozik és a teljesítménye is 60-80 watt rms csatornánként. Most nakamichi sr-2 van ami nagyon tetszik.
A nakamichi mellé szeretnék egy erősebbet hasonló vagy esetleg még jobb hanggal.
Kérem azok írjanak akik már sok minőségi erősítőt meghallgattak és szerintük a legjobbak a high end kategóriát képviselik.
Előre is köszönök minden választ!
Ez a kerdes, a hi fi rajongokbol professzort csinal. 🙂
Mindenkinek van titkos favoritja....
Az a helyzet, hogy ez sajat fullel eldontendo feladat.
A nagy nevu gyartok imadoi sokszor olyan blodsegeket mondanak, hogy csak na.
Nekem volt szinte minden.
Kb. 500 000 ft ig.
Es van is. Harman, denon, rotel, nad, stb.
A befuto megis a KENWOOD lett. Veletlenul vettem egy mosfetes 4060 erositot. Gyonyoru, gyari karcmentes. Kozvetlenul a nad utan lett bekotve.
Csak ultem, es hallgattam.
Azonnal gyozott a kenwood.
Utanaolvastam. Es kis ido mulva egy kenwood A 54 volt a 4060 helyen.
Meg jobb....
Azota vettem egy Kenwood A 77 et. Es itt meg is allok. Ez a legjobb. Amikor, / mielott bekotottem, elotte a feltve orzott nad szolt, napokig.
Utana az A 77.
Eloszor azt hittem rosszat
Vettem. Olyan hangokat hallottam, hallok, amiket addig nem. Olyan ter lett, hogy a nad, es tarsai bizony elbujhatnak.
Azert ne felejtsuk el, hogy aki jaratos a high end ben, az tudja. A nehai Kenwood tervezocsapatabol valt ki az ACCUPHASE mernokcsapata. A hagyomanyok, a tudas, azert ott maradt a kenwoodnal.
Persze, nem mondom, hogy egyenlo az ACCUPHASE KENWOOD..... viszont azota hallottam millios ACCUPHASE erositot szolni, es nagyon hasonlo a az A 54, es az A 77 hangja.....
Utoszo.
A harman, denon, nad, pionieer, csunyan elvereztek. Nalam legalabbis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!