Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van egy androidos tabletem....

Fórika Krisztián kérdése:

Van egy androidos tabletem. Lemerült és már egy napja semmi életjelet nem mutat, pedig töltőben volt egész ideig. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
A tablett neve: i-onik TP8-1000,android 4.0 van rajta.

#Android 4.0 #i-onik #TP8-1000
2013. dec. 21. 08:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Vegyél legközelebb normálisat.
2013. dec. 21. 08:55
 2/7 anonim ***** válasza:

1., Nem szabad lemerülni hagyni,10% körül már tölteni kell mert így jársz

2.,Nem szabad ilyen noname kacatot megvenni mert így jársz

2013. dec. 21. 09:53
 3/7 A kérdező kommentje:
És akkor most mi tudok tenni?
2013. dec. 21. 10:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Semmit. Könyvtámasznak jó lesz.
2013. dec. 21. 11:23
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem rég kijelezte a töltöttségi állapotot de nem volt semmi töltés benne,tegnap pedig bekapcsolt,de rögtön kikapcsolt
2013. dec. 22. 12:08
 6/7 SoGa50 válasza:

Az akkumulátor teljesen lemerült állapotában segíthet a töltés beindulásán ha a töltő kábelt ki-be húzgálod a hálózati csatlakozónál. 8-10x ki-be, majd úgy hagyod töltésen. Esetleg egyszer még megismétled, ha semmi.

Magyarázat: A kapcsolódás pillanatában mindig erősebb az impulzus, mint a folyamatos töltésé...

Ha ez sem segít, sajnos akku csere.

Igaza volt az egyik válaszolónak, hogy ezeket az akksikat már nem szabad teljesen lemeríteni. 14% szint alatt ajánlott töltőre csatlakozni.

Sok sikert!

Üdv: SoGa50

2013. dec. 22. 16:27
 7/7 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám és az előttem kommentelő tanácsa nem vált be. Valaki esetleg tudna segíteni?
2014. júl. 15. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!