Vannak még akik Nintend DS játékokat vásárolnak?
Gondolkoztam rajta,hogy eladom a Nintendo DS játékaimat mivel a konzol elromlott,de nem tudom,hogy most van-e még olyan aki ilyesmiket vesz.A játékokat anno még 20-30€ért vettem(Ninja Gaiden:Dragon Sword,NFS Undercover,Fifa 09,CSI:Deadly Intent,Super Mario 64 DS,Pokemon Diamant Version).Ezeket el lehetne adni?És ha igen kb mennyiért?
A válaszokat,véleményeket elöre is köszönöm.
Persze, hogy vannak, én is ismerek jópárat, és mivel még az ilyen 20-30 éves játékok is nagyon keringenek a Vaterán és hasonló helyeken, az 5 éves játékokat is el lehet adni... :D
Egyébként annyira nem tudnád őket drágán eladni. A Super Mario 64 DS-t és a Ninja Gaident még viszonylag jó áron el tudod adni szerintem, a Pokémonért is be tudsz gyűjteni ilyen 2-3 ezer forintot (bár címéből ítélve német, azt kevésbé keresik), a NFS még talán elmegy 2000-ért, viszont a másik kettőnél ne nagyon reménykedj, hogy 1000-nél drágábban valaha is elmennek. A Fifát nagyon nem veszi senki (láttam rá példákat, hogy ilyen 400-500 forintért állt hónapokig valahol, és senki nem vitte, bár az nem DS-re volt), a CSI meg ugye egy sorozat alapján készült játék, amik közismerten nem szoktak kimagasló minőségűek lenni, így nem sok embert érdekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!