Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Budapesten hol lehet 50-100...

Budapesten hol lehet 50-100 mW-os zöld lézer pointert venni és milyen áron vannak?

Figyelt kérdés
2009. nov. 25. 18:58
 1/6 anonim válasza:
Szia! Lehet, hogy nem fog a válaszom segíteni semmit sem, és akkor elnézést kérek, de annyit hozzá szeretnék fűzni a kérdésedhez, hogy én pont az elmúlt hétvégén vettem lézer pointert ajándékba valakinek, csak az a bökkenő, hogy a teljesítményét nem jegyeztem meg... A lényeg: én ilyen kütyüt a Média Markt-ban találtam, kb.2700-3000 Ft értékben, csak PIROS színűt, de láttam ott 15ezerért is lézer pointert. Te ilyen elektronikai áruházban már nézted, igaz? Ui.: mert szinte tuti, és akkor kár is volt írnom butaságokat, szóval elnézést, már lépek is le...)
2009. nov. 25. 19:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, a médiába nem is gondoltam h megnézzem :D ott ilyen laser toll formában lehet venni, ugye ?
2009. nov. 25. 20:04
 3/6 anonim válasza:
Hip-hip, hurrá! :-) Akkor mégis tudtam segíteni :-) Na, figyelj, most jön a következő:-) A Media-ban én egy fehér netstick-féle/ pendrive-féle kinézetű lézer pointert vettem, sajnos a másik drágára már nem emlékszem, de az nagyobb volt... Tudod, az ára miatt nemigen vettem szemügyre, és így nem is maradt meg a kinézete, de mint írtam is, nagyobb volt annál, amit én megvettem. Viszont, picit azért rémlik, hogy annak valami toll formája volt,olyan, mint amilyet az üzleti megbeszéléseknél alkalmaznak az amerikai filmekben is :-))Remélem, tudtam segíteni most is! :-) Szia!
2009. nov. 25. 20:28
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen tudtál :) Sztem megtalálom, ha nem, majd segítenek az eladók :D

Köszönöm még1x

2009. nov. 25. 20:30
 5/6 anonim válasza:
Örülök, hogy sgíthettem, akkor jó éjszakát kívánok, meg még előtte további kellemes és hasznos böngészést! :-)Szia!
2009. nov. 25. 20:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Conrad.

[link] Beírod a keresőjébe hogy "lézerpointer". (Az oktagonnál van a magyarországi üzletük)

2009. nov. 26. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!