Valóban működnek az eBook olvasók tableten?
Figyelt kérdés
Letöltöttem egy eBook olvasót a tabletemre.A neve FBReader.Fel is telepítettem.A program azt írta, hogy ha könyveket szeretnék vele olvasni akkor előbb be kell másolnom azokta az SD kártyán található "Books" mappába.Ezt meg is tettem,de nem tudom őket olvasni.A könyvek pdf formátumban vannak.Illetve még megemlíteném, hogy a program telepítésekor nem volt a készülékben az SD kártya.Nem tudom nem-e okoz ez a mappa létrehozásában bármilyen problémát.Érdekesség még hogy, a a "Books" mappa az SD kártya behelyezése előtt is létezett, holott elméletileg annak az SD kártyára kellett volna kerülni,de mivel ekkor még nem volt bent az SD kártya így nem kerülhetett volna sehová.Várom a válaszokat.2013. dec. 18. 20:13
1/2 anonim válasza:
"A könyvek pdf formátumban vannak" - a pdf NEM ebook formátum! Nyomtatásra lett kifejlesztve.
Ebook olvasására az egyik legrosszabb, nincs szövegtördelés, betüméret állítás, stb.
Az FbReader leírásában látható a kezelt fájlformátumok.
"Supports epub, rtf, doc (MS Word),
html, fb2(.zip), mobi (including non-
protected kindle books), and plain text file
formats."
Konvertáld át a pdf-et ebook formátumra, pl. prc, epub, mobi.
Konvertálásra kíváló progi a Calibre program.
Az ebook fájlokat másold az SD kártyára, és az FbReader-ben Menü gomb - Könyvtár - Könyvtárfa, és az SD kártyán betallózod.
Jó az FbReader is, de én már inkább a Coolreader-t használom, ajánlom.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.:) Időközben én is rájöttem,hogy nem minden formátumot tud kezelni.Például egy könyv zip-ben volt és az megy.Még egyszer nagyon szépen köszönöm.:)
2013. dec. 19. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!