Ha a plazma tvm nem 3d-s de veszek hozzá egy 3d-s blu ray lejátszót akkor tudok 3d filmeket nézni?
Első indulatból majdnem én is azt mondtam, hát hogy is képzeled, mert ez lenne a természetes reakció.
..de aztán kezdett valami rémleni, hogy olvastam valahol ilyenről. És meg is van. Kb. 25.000,-Ftot kell rá költened és a tiéd a lehetőség.
Ha veszel hozzá egy aktív 3D -sítő egységet.
Az a beküldött jelet már videó jel szintjén szedi szét és bal-jobb csatornát képenként felváltva küldi a képernyőre, azzal szinkronban kapcsolgatja a szemüveget is.
Jó szórakozást hozzá! :)
Közben nézegettem tovább is az adatlapot és tartok tőle, hogy ez nem az aktív szemüveges változat amivel korábban már találkoztam valahol. Azért nézd át alaposabban is.
Valahol viszont tényleg találkoztam olyannal is ami nem anaglif (színes szemüveges) technikát használ. Úgy emlékszem, hogy a KFKI egy régi kutatásának a terméke volt az a készülék. Viszont azt nem tudom még kapható-e. Úgy emlékszem, valahol a Budafoki út elején, a Szabadság híd felöli oldalán, talán az első valahányadik utca sarkán. Ott volt egy bemutató terem, ahol ezt árusították is valamikor. Igaz, ennek már legalább 10 éve, amikor olvastam róla.
...türlem, keresgélek..
közben utána kerestem, az a "KFKI DIREKT KFT" volt. Azt viszont már nem tudom, hogy most árulnak-e ilyesmit. meg kell kérdezni őket mailben.
...
Közben megtaláltam ahol korábban, még (2005 márciusban) írtam róla. Azok a linkek már nem működnek.
utána kell érdeklődni, hogy még áruják-e és mennyiért.
lehet, hogy egy új tv-t is kapsz már annyiból.
Egyébként ha jól emlékszem az 75ezer forint körüli árban volt akkor.
Lényeg a lényeg, ennyiért inkább vegyél egy új jó 3D-s tv-t, a régi plazma már biztosan úgy is be van égve. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!