Xbox 360 E 250gb rákötése monitorra?
Figyelt kérdés
Na hallo. Vettem egy xbox 360 E 250GB-os konzolt. minden szép és jó csak egy baj van vele, hogy tudom én azt rákötni a monitorra? mert tudom van az a vga hd av kábel,de ezzel az a baj hogy ennél a típusnál már nem az a régi vastag végű cucc van ami bemegy a konzolba hanem itt vagy hdmi vagy jack dugó. És seholsem találok rá magyarázatott hogy ezt össze lehet-e egyáltalán kötni vagy feltalálták-e már ehez a kábelt semmit. Aki tudja erre a választ előre is köszi ;) na csók2013. dec. 16. 00:37
1/4 anonim válasza:
Milyen a monitorod ?
Csak vga csatlakozás jöhet számításba ?
VGA / DVI átalakító kell és tovább dvi - hdmi az xboxhoz, direktbe HDMI - VGA drága lesz.
2/4 A kérdező kommentje:
Kb D sub-os csak. De tan az a dvi ha jól tudom :D kb mennyibe fájna?
2013. dec. 17. 07:39
3/4 anonim válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
A hangot meg tudom oldani a kép lenne a lényeg es ezzel a kabellel meg az atalakitoval menni fog? Mert en azt hallottam hogy meg kell ehez valami kütyü ami átalakítja a jelet valami analógra vagy arról fogalmam sincs nem értek ehez, es ez a szerkezet 10+ ezer forint. Hogy létezne? Vagy elég a kábel meg az átalakító es mar van is fasza kép?:)
2013. dec. 18. 00:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!