Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nem jön be a kép a TV-n, de...

Nem jön be a kép a TV-n, de hang van. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Bekapcsolás után kb 15-30 mp kell hogy bejöjjön a kép a TV-n. Hang az van, nem tudja valaki mitől lehet és ha esetleg megadja magát mennyibe kerül a szervízköltsége?
2009. nov. 24. 19:35
 1/8 anonim válasza:
Lehetséges hogy ki fog menni a képcső:(((
2009. nov. 24. 19:43
 2/8 A kérdező kommentje:
De amikor bejön semmi baja, semmi átmenet nincs a képbe, mint ha akkr kapcsoltam volna be... Érdekes egyszercsak elkezdte ezt csinálni egyik napról a másikra :)
2009. nov. 24. 19:55
 3/8 anonim ***** válasza:

Külön kellene választani:

-fény van,de nincs rajta kép

-fény sincs(és igy persze kép sincs)

Lehet képcsőpanel,kontakthiba,UG2 rács vezérlés hiba...

Nyilván nem egy nagy ügy,ha a hang jó,és ha bejön a kép akkor az is .

A készülék hátlapjánál,ha felülről benézel a készülék belsejébe,látszik-e a fűtés(három izzószál)?

2009. nov. 25. 11:34
 4/8 A kérdező kommentje:

Semmi fény nincs amikor bekapcsolom... várok, várok és aztán bejön a kép egyszercsak, mint ha akkor kapcsoltam be. De amíg nincs kép, addig hang van.

Szerintetek képcső hiba lehet? :S

2009. dec. 12. 08:21
 5/8 Darklight ***** válasza:
Sztem ellenőrizd az antennát ,ha dekódert használtok ellenőrizd a smart kábelt.
2009. dec. 12. 12:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem az antennával van a gond, ezt a TV csinálja! :S
2009. dec. 12. 14:02
 7/8 Darklight ***** válasza:
Cseréld ki a tévét.nem tudok erre más megoldást találni... már olcsón is lehet kapni képcsöves tévéket.
2009. dec. 14. 16:18
 8/8 anonim válasza:
Nekem ugyan ez a problémám de ha elkezdem tekergetni a sortrafó potméterét(felsőt), akkor bejön a kép de leromlik a minőség.Beállítom hogy jó legyen de kikapcsolás után megint nincs kép.Ha rossz minőségen hagyom akkor bekapcsol de így nézhetetlen.Lehet kontakthiba gond a potméternél vagy más a gond?
2011. nov. 27. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!