Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik Xbox 360-at érdemes...

Melyik Xbox 360-at érdemes most megvenni? 4gb,250gb,350gb E?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Xbox 360-at szeretnék venni karácsonyra, én 4GB-osat néztem 40 ezer forintért,de erről sokan lebeszéltek,utánaolvastam és ha jól értelmeztem ez elég kevés és csak egy játékhoz elég,lassú lenne a betöltés,és gold live-n is érezném hogy csak 4gb-os a gép. Nézegettem kb 15 ezerrel drágább a 250Gb-os gép,akkor megéri ezt a 15 ezret rászánni +-ba? Kijöttek az "E"-s gépek,ezek miben különböznek? Xbox 360 250GB, és Xbox 360 250GB E de ugyanannyiba kerülnek. Ezek között mi a különbség?

Köszönöm előre is !

2013. dec. 15. 12:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát ha rövid választ akarsz, akkor 250GB és 'E'

Kifejtve: az új 'E'-nek jobb a hűtése, sokkal gyorsabban tölti be a játékokat, szóval egyértelműen jobb a Slimnél. Viszont már csak HDMI kimenettel rendelkezik, szóval figyelned kell, hogy a TV-vel össze tud kötni. Egyébként ezt az apróságot leszámítva mindenben jobb a Slimnél és gondolom aki ilyet vesz, az úgyis rendelkezik olyan TV-vel, aminek legalább egy HDMI csatlakozója van.

A 250GB pedig szükséges a játékok telepítéséhez és a Live tartalmak letöltéséhez. A 4GB csak a játék mentésekre elég, szóval nem tudnál játékot telepíteni a HDD-re, így mindig lemezről olvasna a géped, ami egyrészt hangos, másrészt csökkenti az élettartamát. Ezen túl bizonyos játékokat (pl.: GTAV) nem is tudsz használni telepítés nélkül, mivel kötelező telepíteni és 7,8GB-ot foglalt, tehát kapásból nem elég a 4GB.

Tehát még egyszer összefoglalva: Xbox 360 E 250GB :)

2013. dec. 15. 13:41
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Akkor ha jól értelmezem ez a sima 250Gb :

[link]

Ez meg a 250G E:

[link]

?

2013. dec. 15. 17:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Pontosan :)
2013. dec. 17. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!