Film felrakasa Xbox 360ra lehetseges?
Sziasztok. Most vettem meg az xbox 360at karacsonyra. (elo ajandek) es szeretnem megtudni hogy hogyan tudok ra filmet tenni? Jelenleg 250GB-s valtozat van es szeretnek 3-4 filmet ratenni. Angol oldalakon olvasgattam, de felek hogy azok nem mukodnenek (speci) programokkal. Tudnatok benne segiteni hogyan tudok ratenni filmet?
(tudom hogy DVD-Bluray-Pendrive mukodik, illetve avi;divX is mukodik) A Valaszokat elore is koszonom :)
Koszi hogy irtal, es hogy hogy nem megy a Bluray?
Tudtommal a Bluray-nek 100%osan kene mennie, illetve pendriverol teszteltem avi-s film fut rajta.
A programot koszonom, kesobb majd utananezek hogy hogyan is mukodik es hogy s'mint van ez.
Illetve ez a progi olyan hogy megkeruli a rendszert, es engedi hogy Pendrive-rol rategyem a filmet magara az xbox tarhelyere? Ha nem, akkor tud valaki ilyen mukodo modszert mondani, felteve ha van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!