Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan tudnám megcsinálni,...

Hogyan tudnám megcsinálni, hogy flashelt Xbox 360-on tudjak internetezni úgy, hogy ne tiltsanak le?

Figyelt kérdés

2013. dec. 13. 20:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Sajnos sehogy. Folyamatosan szűrik Live-on a flashelt/módosított gépeket, tehát mihelyst bejelentkeznél, bannolni fognak és onnantól már az esély sem lesz meg. Sajnos nem érdemes vele még próbálkozni sem, csak is eredeti/gyári géppel.
2013. dec. 14. 14:08
 2/7 anonim válasza:

nos, én tapasztalatból beszélek,3 éve foglalkozok konzolokkal, lehet e fleshelt xbox 360-al livra menni? igen!!! én 3 éve liveozok fleshelt géppel és nem tiltottak le, sőt 2 barátom is így nyomja, őket sem bannolták, ez azt hiszem magáért beszél, viszont van pár szabály:

1. soha de soha nem szabad fel menni a kiszemelt játékkal a megjelenése előtt!! az tuti ban sajna,

2. az írás maceráns a mai játékokat túl kell írni amihez liteonos író kell én pár ezerért vettem egyet alkalmi vétel volt ja és xgd3 védelem van a mai játékokon, ezeket el kerülheted ha veszel egy írót vagy ki íratod valakivel a kiszemelt gamet de ott a 3. dolog abgx 360

abgx 360 programon át kell futtatni a játékot ott is sok beállítás létezik, ha viszont veszed valakitől a játékot (hirdetnek oldalakon) az nem biztos hogy abgxen át futtatja hisz nem tudja hogy te multizni akarsz

tehát ha livera akarsz menni akkor vagy veszel egy írót és ki tanulod a dolgot vagy íratol olyan emberrel aki ehez ért, ja és verbatim lemezre érdemes lehetőleg made in singopure ezeket a szabályokat betartva én és barátaim minden nap multizunk fleshelt xboxon, és tökéletes tiltás mentes minden ugye hogy lehetséges? :)

2013. dec. 14. 19:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Értem. A live-ra mindenképpen be kell jelentkezni, hogy netezni tudjak?
2013. dec. 14. 19:33
 4/7 anonim válasza:
sok havert tiltottak de nem a fleshelt box miatt (legalább is az elmúlt 2 évben) azért tiltották őket mert remegett a kezük a játékért és nem bírták ki várni a megjelenést, vagy pl:Ománi és más ország livot csinálnak, akkor töltik fel az adatokat, erre keletkezik a feltöltés alatt egy rés és ingyen rövid ideig tudod le húzni az adott játékokat illetve letöltésbe állítani! azokat mindet banolták:( még az eredeti játékkal játszókat is, tehát ilyenért tiltonak a fenti szabályokat be tartva minden ok, ja és gold előfizetés kell lehetőleg ne a 3 számos üzletből 6 ezerért :) én 1000 ftért szoktam venni a havit
2013. dec. 14. 19:36
 5/7 anonim válasza:
netezni??? igen be kell és le töltöd az ingyenes explorert, de ahoz is kell gold, hozzá teszem nem olyan fasza controllerer netezni hacsak te netezés alatt nem a multiplayert érted(más emberekkel játszani)
2013. dec. 14. 19:38
 6/7 anonim válasza:
kell csinálni egy profilt hotmailes email cím kell hozzá pl és xbox.comon kell regisztrálni utána vele, de tabletről telóról nem nagyon lehet pc kell hozzá
2013. dec. 14. 19:40
 7/7 anonim válasza:
teszel rá linuxot s tudsz internetezni :P
2015. jún. 17. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!