Samsung Galaxy Tab 3 10.1 vagy Galaxy Note 10.1?
És miben befolyásol az, hogy SGS4-et van? Nem tudod sehogy sem összekötni őket, vagy csinálni valami olyat, hogy Samsung-ot vegyél, abszolút semmi oka, hogy Samsung tabot vegyél csak azért, mert Samsung telefonod van, kivéve a márkahűség, ami az egyik legbutább dolog.
Ez a kettő közül Note 10.1, egyértelműen, milliószor jobb a Tab 3-nál, de Androidosok közül Nexus 10 milliárdszor jobb, de Android fanként ha Samsung és Ipad között kéne választanom akkor már inkább az iPad-et venném, szóval iPad Air is jobb lenne náluk.
"Android fanként ha Samsung és Ipad között kéne választanom "
andriod fanként Ipad? :D ezt nem értem :D
Apple-t semmiképp nem akarok,engem valahogy nem vonz.
Nexusból meg csak a 7-est tudnám venni onnan ahonnan akarom
Magyarul a Samu annyira nem tetszik, hogy inkább áttérnék iOS-re és elviselnék egy iPad-et, minthogy Samsung-ot vegyek.
Bár ha tényleg csak kötelezően Samsungból vagy iPad-ből kéne választanom akkor lehet mégis csak Samsungot választanék, hisz a hulladék szoftvert le tudom cserélni egy normálisra, más baja meg nem igazán van, de szerencsére sosem leszek kötelező csak ebből a két márkából választani.
7"-es tablet meg nem jó, mindenképp 10-eset akarsz? Én kimondottan csak 7"-es tabletet vennék (vagyis vettem is), 10"-es nem kéne soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!