Ezek nem normálisak. Vissza fogják cserélni?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy fehér iPad mini retinát a T-home-tól. A drága hölgy, akinél intéztem nagyon.. háát.. szóval nem volt annyira barátságos. Na mindegy nagy nehezen, szinte könyörgéssel mondtam neki, hogy írja oda azt, hogy fehér... mert valamiért nem volt kedve odaírni. Elintéztem, azt mondták 10 napon belül kiszállítják. Oké.. tényleg tökéletesen időzítettek hisz múlthéten rendeltem és már ma ki is szállították. DE.... mit kapok? Egy fekete, sima ipad minit... nem fehér retinát... (aki irigyli a problémám, és csak belém akar kötni, az hanyagolja a válaszolást, köszönöm!) A különbség a két tablet részletfizetése között 1200 ft. kb.. Ha visszaviszem, akkor becserélik egy ipad mini retinára? Ebben a hónapban... már alig lesz időm ezt elintézni, mert elutazok. Most akkor mit csináljak? Ha beviszem akkor becserélik? A válaszokat előre is nagy tisztelettel köszönöm!!!2013. dec. 11. 16:17
1/10 anonim válasza:
Vidd be. Ha vonakodnak, akkor hivatkozz arra a magnófelvételre, ami minőségbiztosítási célból készül.
2/10 A kérdező kommentje:
Magnófelvétel?? Hát nem tudom. Számla viszont van, mégpedig az áll rajta, hogy fehér mini retina. :( Hát... akkor várok az utazással...
2013. dec. 11. 16:28
3/10 menta34 válasza:
Annyi idő alatt amíg ezt ide begépelted akár fel is hívhattad volna őket telefonon ugyanezt megkérdezni :)
4/10 A kérdező kommentje:
Azt mondták menjek be, valószínű hogy becserélik.... Valószínű??
2013. dec. 11. 16:32
5/10 anonim válasza:
Amíg nem mész be, nem fog kiderülni. Mindenesetre a hozzá kapott számlán egyezik az IMEI szám az átvett tabletével?
6/10 A kérdező kommentje:
Ma már nem tudok bemenni. Az IMEI számot nem tudom, nem bontottam fel, nehogy az legyen aztán a baj, a dobozán nem találtam más semmit. A hűségnyilatkozaton is, fehér retina van írva, amit megrendeltem. Be van X-elve az ipad mini retina kocka, illetve oda van írva kiegészítőnek, hogy 1 db fehér. Na jó... én holnap mindenképpen bemegyek, remélem minden jó lesz. És azt is remélem, hogy becserélik.
2013. dec. 11. 16:51
7/10 anonim válasza:
Dobozon elvileg szerepelnie kell (iPhone-okon van matrica, modemes iPadem nincs, hogy ellenőrizzem). Csak akkor van esélyed egyszerű cserére, ha ez egyezik. Azért a legjobbakat!
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!!
2013. dec. 19. 22:14
10/10 A kérdező kommentje:
Igen, hála az égnek... Elnézést kértek a "kis" kellemetlenségért... na mindegy legalább már megoldódott.. :D köszönöm a válaszokat!
2014. jan. 17. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!