A (androidos) tabletem nem bootol be. (nem tölti be az op. Rendszert) Meg lehet javítani?
Hát ezt mi honnan tudjuk? :D
Nagy valószínűséggel megtudják csinálni.
Ehhez nem kell személyes tapasztalat, bőven elegendő másé is, nem? Ha én tudom mások tapasztalatát az nem ugyanolyan jó válasz, mint annak a válasza, akinek személyes tapasztalata van? Ettől függetlenül csak a szervizesek tudják, hogy javítható-e vagy sem, mi max. találgatni tudunk, ahogy te is, belemehetünk ilyesmibe...
Ahogy az előttem szóló is írta (neki érthető volt) amíg megoldható készülék csere nélkül, addig nem cserélnek. Általános probléma, ahogy te is mondtad, épp ezért mondtam, hogy nagy valószínűséggel javítható. Amíg valami úton módon flashbe lehet tenni és/vagy előhozható a recovery menü, addig menthető a készülék, s addig biztos hogy nincs csere! Most ez ilyen semmilyen információ, legalábbis ha én kapnám meg sem köszönném, de ennél pontosabbat nem lehet mondani.
Ha valami "egzotikumot" vásároltál be, Myaudio, DPS, Bluepanther, Overmax Archos stb. akkor számíts arra, hogy akár 1 hónap szervizelési idő sem lehetetlen, szóval légy türelemmel, 1 hónap felett viszont kérheted a készülék cseréjét, azaz ha több mint 1 hónapot ülnek rajta, akkor kérheted, hogy adjanak egy újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!