Tablet-analfabétáknak tudna segíteni valaki?
Nagyon buta vagyok a kütyükhöz, viszont szükségem lenne egy tabletre.(Egyáltalán mi a különbség tablet és i-pad között?)
Sokat utazom, fontos, hogy minél praktikusabb legyen- hordozható,nem merül hamar...
Fontos a felbontás(?), mivel digitális rajztáblával együtt használnám + skype beszélgetésekre (tehát a hangminőség sem mindegy).
Milyen paramétereket kellene néznem? Tudnátok márkát tanácsolni? Árban mennyi FELETT érdemes vásárolni ilyesmit?(gondolom a "fillérekért" vásároltaknak vannak hátulütői)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kérlek, ha tudsz tanácsolni, akkor megtennéd azt leegyszerűsítve, már-már primitíven. Én nem értek a technika nyelvén. Köszönöm.
Tehát a digitális rajztáblát aligha tudom tablettel együtt használni, igaz? Nem tudom, minthogy mindkettő még csak tervben van.
És köszönöm a válaszokat, bár nem lettem sokkal okosabb, nem tudom mely paramétereket kell néznem , mire kell odafigyelnem vásárláskor. Minthogy nem tudok személyesen kérdezősködni, ezért továbbra is itt teszem, és továbbra is várok ehhez kapcsolódó válaszokat.
Köszönöm az eddigi válaszadóknak. Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!