A Tv-vel lesz a gond?
Sziasztok!
Tegnapi nap kaptunk egy Orion típusú T32-DLED-es tv-t,a DIGI Tv szolgáltatónál vagyunk jelenleg és az a probléma, hogy egy bizonyos képhiba jelenik meg
néha-néha. Éppen a Digi Sport HD adásánál jelentkezik a gond. Mi lehet a probléma?
Ilyesmi képhibára gondolok:
http://www.youtube.com/watch?v=-F-EE11kWdo
Ahogy észrevettem csak csatornaváltásnál jelentkezik ez a rácsosodás,de egyszer-kétszer láttam a nélkül is.
Megnéztem 2 kábelen is 2 szobában, és ugyanaz a probléma, viszont a régi nagy dobozos tv-nél nem jelentkezik mindez. A tv lesz a ludas és hülyének néznek majd, ha e miatt visszaviszem a tv-t, vagy más lesz a gond?
Köszönöm!
Én még mindig a DIGI-re tippelek. Időnként nálunk is előfordul, Sony TV, UPC digitális kábeltévével. Szobaantennával folyamatosan csinálja mert gyenge a vétel, de biztos forrásból (pl. DVD, PS3, számítógép) soha. Ha egy digitális jel túl gyenge ez történik hangyásodás helyett.
Ez egy digitális kábel tv előfiztés? Ugyanolyan előfizetéssel volt használva a régi TV is? DVD-vel csinálja?
Szerintem DIGI-t felhívni 10 perc és talán többet tudnak mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!