Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik tabletot ajánlanátok?

Melyik tabletot ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Alcor Zest Q813i vagy Navon Raptor 8? a navon szervízben volt és helyette válaszhatok másikat és elgondolkoztam hogy az Alcort veszem meg de olvastam hogy nem az igazi minőségre és így vaciálok hogy egy másik raptort veszek

2013. dec. 7. 20:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Az a heyzet hogy mindkettő full gagyi, ehhez képes viszont sokba kerülnek. Pont egy éve vettem ConCorde PLAY-t, sok jót mondtak róla, aztán kiderült, hogy egy rakás ****. És sajnos ez az összes noname tabletre igaz. Papíron lehet, hogy jók, de érdekes módon gyakorlatban a márkásabb 2 magosak leverik ezeket a 4 magos csodákat. Ha egy kicsit még hozzápakolsz az Alcor árához, akkor tudsz enni Acer A1 810-et, ami sokkal jobb, mint a másik kettő. Vagy kérd vissza a pénzed, és gyűjts olyan tabletre, amit évekig örömmel fogsz használni: Nexus, Asus, iPad.
2013. dec. 8. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!