Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi lehet a baja a Sony STR-AV2...

Mi lehet a baja a Sony STR-AV270 erősítőmnek?

Figyelt kérdés

Vettem egy szép sony erősítőt. Tudtam, hogy babráltak vele de nem találtam elsőre semmi problémát. Késöbb azonban előjött egy eléggé zaklató probléma. Amikor bekapcsolom az erősítőt kb 1 órás túráztatás alatt folyamatosan megy egy erős mély jel 1 másodpercenként és a másik másodpercben a másik csatornán egy pillanatra olyan mintha plotjelet kapna.

Ha elég ideig túráztatom max hangerőn elmúlik a jelenség. Gondolom bemelegszik benne ami csinálja... Ez egy Sorny str-av270 es erősítő átalakítva. A kijelző kivan belőle szedve. A helyén egy duőpla ledsor van benne. Minden előlapi vezérlő kivan belőle kötve kivéve a hangerő hangszín ballansz hangszóró választás és kikapcsoló gomb.

Lehetséges hogy az STK végfok hülyéskedik? Vagy valamelyik kondi?

2013. dec. 7. 18:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!