Milyen tabletet tudnátok ajánlani?
Nem igazán értek a tabletekhez ezért kéne egy kis segítség,
én valami quad core-osra gondoltam, min. 1gb rammal. Játszásra, filmnézésre, és netezésre kéne.A mérete pedig "minél nagyobb annál jobb" :D.
34,000 FT-ot áldoznék rá.(500 lei)
34 000 Ftból kinyalhatod a segged.
Ha tabletet veszel, akkor mindenképp ASUS-t vegyél. Az gyártja a legjobbakat. Óvakodj a samsung taboktól ! Telefonba jók, de tabletek azok borzalmasak...
Asus Memo Pad sorozat 40-50 -nél kezdődik. Javaslom olyat vegyél, vagy ne is vegyél. Én anno 30 ért vettem valami névtelen tabot. 1 hónap után én magab b*sztam a falhoz, mert mindig lefagyott, és még sok hibája volt.
A lényeg : 50 alatt nem veszünk tabletet !
Én valójában erre gondoltam:
de az a baj hogy ez is egy olyan "no name" tablett csak az a gond hogy rossz márkájú, szinte sinkisem halott az Eboda-ról. A review-ban amit néztem azt mondták hogy elég laggos a menüben + néha ujra teszi az androidot magától, igaz hogy ennek a dual core-os verzíóját mutatta be.
A másik amit te mondtál az az ASUS MeMOPad sorozat, szóval én az ASUS MeMOPad HD 7-et néztem ki. Az amazonon elég jó árban van. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!