Autóerősítő PC-hez?
Na, megvolt az eheti "autóerősítőt PC-re, PC-tápra" kérdés is...
Jobbra fent, kereső, hadd ne keressem ki helyetted az n+x eddigi pont ugyanilyen kérdést.
Csak neked átfogalmazom kicsit ,bár ez hosszú lesz...
én erősítőként használnám azt a jbl-t
na de ne érts férre ...a HANGKÁRTYÁRA kötném...az a másik idiot pedig nem tudja hogy a táp áram szolgáltatása nem függ össze az erósítő teljesítmény wattjával
Először is, szobában nem használunk autós erősítőt, mert nem tudod mivel megtáplálni. A kapcsoló üzemű, pár 100 wattos tápok, de még a minőségi, egy havi fizetésbe kerülő 1-2 kilowattos tápok sem alkalmasak egy erősítő hajtásához.
Nem beszélve a módosításról, amit ilyenkor nem árt elvégezni egy tápnál. A villamos összekötések. Kész életveszély, tűzveszély. Mert a hülye gyerek ráakasztja a gyárilag 1mm^2-es vezetékre a 60 amperes erősítőt...
Másrészt, ha a hangkártya kimenetét kötöd az erősítő bemenetére, miért lenne baja? Nem logikus, hogy az is normális alacsony szintű kimenet, mint egy fejegység kimenete? Miért baszna szét mindent?
Harmadrészt, a magnat az egyik legolcsóbb, legvacakabb ratyi márka, egyen értékű a Mac Audioval, Somogyival, MNC-vel.
Látod kérdező... próbáltam röviden válaszolni, hogy keresgélj az ilyen kérdések között, nem egy volt a közelmúltban.
Erre te mit csináltál, házhoz mentél a páratlan lószerszámért, és megkaptad azt a másodiktól, amit nem akartam beírni.
Össze lehet mókolni, valahogy szólni is fog, de egy legvacakabb szobai hifi erősítő is jobban fog szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!