Sony mdr ex37? Van valakinek ilyen fülhallgatója?
Figyelt kérdés
Ma vettem, kipróbáltam és nem hittem el, azt hittem hibás. Amennyire jól és tisztán szól a basszus, annyira nyomorékul szól minden közép-és magas. Még mintha zörögne is, mint amikor egy sz@r 500 forintos noname fülest hangosítok fel 100%-ra. Tényleg vicces a magasok sistergése a szép mélyek mellett. Vajon az én fülhallgatóm a hibás, vagy tényleg képesek voltak így összerakni egy fülhallgatót? Esetleg még nem melegedett be? Mondjátok, hogy ez nem normális. (Jah, és elvileg direkt ezért vettem Sonyt, mert hogy az biztosan jó...)2013. dec. 4. 23:29
1/1 A kérdező kommentje:
Jah, és ráadásul olyan trehányul volt becsomagolva a dobozába, szinte meg volt bogozva, fél óráig kellett lapogassam, mert több helyen szögbeállt a kábel, csoda hogy nem tört meg már a dobozában. Szóval egyelőre nem akarom elhinni hogy ekkorát hányik a Sony a vásárlókra. De lehet hogy csak este van és ideges vagyok,m vagy valami. Valaki mondja hogy ezt nem így szokták, különben baromira kiábrándulok a Sonyból, pedig nem akarok.:S
2013. dec. 4. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!