Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek megérte ezt az...

Szerintetek megérte ezt az xbox csomagot megvenni? (LEÍRÁSBAN)

Figyelt kérdés

ma vettem x360 e slim-et ami ki volt már chippeltetve , adtak hozzá 2 konzolt , 5 játékot szabadon választhattam.

(naruto shippuden ultimate storm 2,Assasin creed 4,Cod Ghost,Fifa14,Gta5)-t választottam.

75ezer forintba került.

Holnap veszem át ( előlegbe fizettem)

Szerintetek megérte ez ?

2013. dec. 3. 19:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Van egy színvonal amit olcsóbban nem lehet tartani,szerintem az éves 9990Ft nem drága,a Live-ért,a hálózat stabil,nem kell a különböző multis,és co-op játékoknál keresgélni a játékos társakat,nem kell szerverekre felkönyörögni magadat + egy gombnyomás,és már mehet is az össznépi csapatjáték.

Ha valakinek ez drága akkor javasolnék,ugró kötelet vagy foci labdát,esetleg egy krétát,amivel lehet ugró iskolát rajzolni a betonra,vagy aszfaltra.

2013. dec. 4. 14:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Amúgy a pénz a legkevesebb.
2013. dec. 4. 14:01
 13/15 A kérdező kommentje:
nem multira vettem az xbox-ot , ezt ne ti döntsétek el
2013. dec. 4. 14:28
 14/15 anonim ***** válasza:

borzasztó drágák a játékok:

anno még én is liveoztam 2008 környékén,akkor jött ki a gta 4,18000huf volt és az h multi nem is volt még hagyján,de még nem is volt egy hú de jó játék.

COD5,14000huf talán a legrosszabb multija annak volt,

NFS undercover,13000huf,borzalmas rossz volt.

aztán utána úgy döntöttem h nem ér meg nekem ennyit egy játék se.

az összes kiadó beharangozza h milyen rohadt jó multija lesz a játéknak,az emberek megveszik mondván h "legalább támogatom a fejlesztőket,hogy legyen folytatás"aztán a kiadó lenyúlja a pénz 80%-át a minőség meg egyre silányabb.

jó példa erre a gta 5,persze nagyon jó a multi része,de maga a story mód!!!rettenet

engem foglyon meg egy játék története,ne az hogy hogyan bohócodok benne vmi pattanásos koreai ellen

2013. dec. 4. 14:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem.Flas helyett inkább RGH.Max 60-at adtam volna érte
2013. dec. 4. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!