Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi lehet a baja az erősítőmnek?

Mi lehet a baja az erősítőmnek?

Figyelt kérdés
Ground Zero 2075HPX a cucc, ugye 2x60W RMS. Rákötöttem 2db Pioneer 35W RMS hangszórót. A hiba az, hogy Low pass Filter állásban a hangszórók dübörögnek mint egy mélyláda, FLAT állásban csak zúg, High Pass Filter állásban meg mégjobban zúg. :( Állitólag ez az erősítő hibája,azon belül a frenvencia váltója... De érdekes hogy hídba kötve a mélyládát tökéletesen hajtja! Mi lehet a baj? Beállítási gond?

2013. dec. 2. 19:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem beállítás, vacak benne a felül áteresztő szűrő áramkör.
2013. dec. 2. 22:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Az nem lehet hogy az másik erősítővel levágtam már a frekvenciát? Azzal egy mélyládát hajtok de éppen nem LPF filterrel hanem HPF-el... Két erősítő van benne,és erre gyanakszom még...Egy oldalon olvastam hogy nem mindegy hogy a rádiót hogy állítod be,és az sem mindegy hogy az erősítővel (vagy erősítőkkel) menyit vágsz le. Érdekes hogy hídba a mély az nagyon megy neki, és 3 hónapos Ground Zero erősítőröl beszélünk furcsa lenne ha ennyi lett volna az élettartam :) ...
2013. dec. 2. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!